Χαμόγελα στην προπόνηση!

29/12/2014 - 18:47

Ο Αιολικός έχει επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μετά τη χριστουγεννιάτικη άδεια και το κλίμα στο Ενωσιακό της Θερμής ήταν ευδιάθετο από κάθε άποψη.

Ο Βαγγέλης Γούτης και οι συνεργάτες του είναι στη ευχάριστη θέση να έχουν δαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησνα και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας από τη Football League, ο Κώστας Σπανός που ήρθε από την Επισκοπή Ρεθύμνου και ο Ζόρντι Ρόχας από την Καλλιθέα.

Οι άνθρωποι του Αιολικού, σύμφωνα με το σχεδιασμό για τη χειμρινή μεταγραφική περίοδο, θα πραγματοποιήσουν δύο ακόμα προσθήκες στο ρόστερ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "SL" ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης και ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας Παναγιώτης Τρύφων, όχι μόνο έχουν εντοπίσει τον εκλεκτό τους για τη θέση του μεσοεπιθετικού, αλλά έχουν δώσει και τα χέρια μαζί του, αναμένοντας από ώρα σε ώρα να λύσει το συμβόλαιό με την ομάδα του, η οποία αγωνίζεται στη Football League, ώστε να έρθει στη Λέσβο και να ενσωματωθεί στον Αιολικό!

Αύριο, αναμένεται στη Λέσβο και ένας νεαρός Ιταλός ακραίος αμυντικός που θα περάσει από δοκιμή στις προπονήσεις. Παράλληλα, οι διοικούντες τον Αιολικό βρίσκονται σε επαφή και με άλλους στόχους για τη συγκεκριμένη θεση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey