Θρήνος για Πέγιοβιτς!

05/01/2015 - 12:19 Τελευταία τροποποίηση στις 31/12/2015 - 12:18

"Πάγωσαν" οι φίλοι του ποδοσφαίρου στη Λέσβο από την ξαφνική είδηση του θανάτου του Ράτκο Πέγιοβιτς, σήμερα τα ξημερώματα, σε ηλικία μόλις 46 ετών, από ανακοπή καρδιάς!

Ο βετερανος ποδοσφαιριστής ήταν ο πρώτος ξένος παίκτης στην ιστορία του Αιολικού, ερχόμενος στην ομάδα της Μυτιλήνης το 1992 επί θητείας Παντελή Πατερέλλη, ως ένα από τα μεγάλα ονόματα της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, καταγράφοντας αμέσως μετά σπουδαία καριέρα στη σλοβένικη Μάριμπορ, με την οποία είχε αντιμετωπίσει μεταξυ άλλων και τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1995-96.

Ο αγαπημένος Ράτκο άφησε το στίγμα του στον Αιολικό, ως ένας από τους πιο ποιοτικούς σέντερ φορ που έχουν περάσει ποτέ από το νησί και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως μετά την αποχώρηση του από τη Λέσβο είχε συνεχώς ανοδική πορεία, φτάνοντας να αγωνιστεί ακόμη και στην Εθνική ομάδα της τότε Γιουγκοσλαβίας, έχοντας ρίζες από το Μαυροβούνιο.

Ποτέ δεν έκοψε δεσμούς με τη Λέσβο και αφού "κρέμασε" τα παπούτσια του επέστρεψε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε ξανά στο νησί. Ανέλαβε αρχικά την τεχνική ηγεσία του Ολύμπου Αγιάσου το 2004, ενώ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του με κουπάρο τον επί σειρά ετών παράγοντα του Αστέρα Ιππείου Αργύρη Σαμαρά. Φέτος, στο ξεκίνημα της σεζόν ο Πέγιοβιτς ανέλαβε ξανά τον Όλυμπο, όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη χώρα λόγω ενός προβλήματος στη βίζα του, επιστρέφοντας απογοητευμένος στο Μαυροβούνιο.

Τα ξημερώματα η καρδιά του τον πρόδωσε. Στον Ράτκο είχε διαγνωσθεί εδώ και χρόνια πρόβλημα μεγαλοκαρδίασης, όμως τίποτα δεν παρέπεμπε σε αυτή τη σοκαριστική εξέλιξη σε τέτοια ηλικία. Ο απροσδόκητος χαμός του προκάλεσε θλίψη και στεναχώρια σε πολλούς φίλους του στη Λέσβο, αλλά και στην πατρίδα του.

Το "SL" απευθύνει στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια. Πλέον ο Ράτκο θα σκοράρει στον παράδεισο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey