Και ναι και... όχι για "Ταρλά"!

05/01/2015 - 22:28 Τελευταία τροποποίηση στις 05/01/2015 - 22:55

Ο Αιολικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει του ντέρμπι με τον Παναργειακό, ωστόσο μέχρι και σήμερα δε γνωρίζει ακόμα σε ποια έδρα θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", η διοίκηση του Αιολικού έλαβε θετική απάντηση από τη Super League για τη χρησιμοποίηση του "Ταρλά", με την υποσημείωση ωστόσο πως αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν ο αγώνας οριστεί από την ΕΠΟ Σάββατο μέσημέρι (15:00) και όχι Κυριακή. Μια... ντρίμπλα δηλαδή της λίγκας, η οποία σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την (αρνητική) στάση της επικαλείται τις ακραιες καιρικές συνθήκες και φυσικά την προγραμματισμένη αναμέτρηση της ΑΕΛΚ με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (14/1, 19:30) στο ίδιο γήπεδο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο από τη στιγμή που η ομάδα του Άργους έχει ήδη εξασφαλίσει τα αεροπορικά της εισιτήρια για τη Μυτιλήνη, οργανώνοντας από καιρό το ταξίδι και τη διαμονή της στη Λέσβο. Γεγονός που έχει οδηγήσει για ακόμα μία φορά σε ένα μπράντεφερ ανάμεσα στον Αιολικό, που διεκδικεί το αυτονόητο της χρησιμοποίησης της φυσικής του έδρας στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς και στη Super League, η οποία από τη μεριά της εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΑΕΛΚ και κατ΄επέκταση της ίδιας της λίγκας.

Από το ρεπορτάζ του "SL" προκύπτει πως τη δεδομένη στιγμή η έδρα του αγώνα παραμένει άγνωστη και για την ΕΠΟ, η οποία καλείται να προχωρήσει σε ορισμό έως την Τετάρτη (7/1), αναμένοντας τις οριστικές αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση καίρια είναι και η στάση που θα κρατήσει ο Δήμος Λέσβου, την ίδια ώρα που γίνεται ξεκάθαρο από το περιεχόμενο της επιστολής ότι ο Αιολικός καλείται να καλύψει όλα τα επιπλέον κόστη για τη συντήρηση του χλοοτάπητα, εφόσον τελικά χρησιμοποιηθεί ο "Ταρλάς" για τη διεξαγωγή του ντέρμπι κορυφής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey