Σάββατο νωρίς το μεσημέρι στον Ταρλά!

07/01/2015 - 13:14 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2015 - 13:28

Ο Αιολικός θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης τον Παναργειακό στο ντέρμπι της 13ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, όμως ο αγώνας ορίστηκε στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου!

Οι μεθοδεύσεις που προηγήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα έπιασαν εν μέρει τόπο, αφού ναι μεν όσοι δεν ήθελαν τον Αιολικό στον "Ταρλά" δεν το κατάφεραν, ωστόσο πέτυχαν να οριστεί η αναμέτρηση στις 13:00 του Σαββάτου, ώρα που αναμφίβολα θα περιορίσει την προσέλευση του κόσμου αφού είναι σε μέρα εργάσιμη για τα καταστήματα και εν γένει για την αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" η διοίκηση του Παναργειακού συναίνεσε στη διεξαγωγή του αγώνα το Σάββατο, αντί της Κυριακής, ωστόσο έθεσε θέμα μετακίνησης, ζητώντας εκείνη να οριστεί ο αγώνας νωρίς το μεσημέρι, αφού θα έρθει στη Μυτιλήνη με πτήση τσάρτερ η οποία όμως πρέπει να επιστρέψει στη βάση της το απόγευμα. Η ΕΠΟ, έχοντας τη συγκατάθεση της Super League, όρισε το παιχνιδι κανονικά στον "Ταρλά" (10/1, 13:00), με τη διοίκηση του Αιολικού πάντως να εκφράζει ανοικτά τη δυσαρέσκειά της προς πάσα κατεύθυνση για όλο το παρασκήνιο που προηγήθηκε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey