Το τραβάει στα άκρα...

07/01/2015 - 17:17 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2015 - 18:01

Έντονα δυσαρεστημένοι είναι οι άνθρωποι του Αιολικού με τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ώρες σχετικά με πρόθεση των "κυανόλευκων" να αγωνιστούν στον "Ταρλά" στο ντέρμπι κόντρα στον Παναργειακό.

Ο Σταύρος Γριπιώτης ήταν ιδιαιτέρως εκνευρισμένος σε επικοινωνία του "SL" μαζί του, αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο αγώνας θα γίνει μεν στο Στάδιο Μυτιλήνης, αλλά Σάββατο στη 1 το μεσημέρι. Ο Πρόεδρος της ομάδας της Μυτιλήνης έκανε λόγο για "εμπαιγμό από την αρχή της χρονιάς", δηλώνοντας αγανακτισμένος και προμηνύοντας σκληρή αντίδραση από τη διοίκηση, η οποία θα συνεδριάσει εκτάκτως το βράδυ για να καθορίσει τη στάση της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", ο Σταύρος Γριπιώτης είναι αποφασισμένος να τραβήξει στα άκρα το ζήτημα του γηπεδικού, θεωρώντας πως η ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης εμπαίζεται επανειλλημένως, από τη στιγμή που παρά τη συμφωνία του καλοκαιριού για κοινή χρήση του "Ταρλά" έστω και σε περιορισμένο αριθμό αγώνων, η Super League μονίμως εμφανίζει εμπόδια επικαλούμενη πότε τα ματς της ΑΕΛΚ που ακολουθούν, πότε τις εισηγήσεις του γεωπόνου της.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του Αιολικού προσανατολίζεται να φέρει το Δήμο Λέσβου προ των ευθυνών του, αφού έχει παράπονα και από τη στάση του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού, ο οποίος απλώς παρακολουθεί τις εξελίξεις και εμφανίζεται ως αναρμόδιος μπροστά στη Super League, τη στιγμή μάλιστα που πρόκειται για το μοναδικό Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "SL", από τη στιγμή που και το "Κώστας Κεντέρης" του Λεκανοπεδίου είναι σε κακά χάλια, ο Σταύρος Γριπιώτης αναμένεται να παίξει το ισχυρό χαρτί του "Γεώργιος Σκούφος", το οποίο έχει δηλώσει ως εναλλακτική έδρα από το καλοκαίρι στην ΕΠΟ και που μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ ως προπονητικό κέντρο, παρά το γεγονός πως το παραχωρητήριο του Δήμου Λέσβου για τη συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση έχει λήξει εδώ και καιρό...

Στον Αιολικό αναφέρουν πως δεν είναι δυνατόν η ομάδα τους να διεκδικεί την άνοδο στη Football League και να βρίσκει συνεχώς κλειστές πόρτες ακόμα και στα συμφωνηθέντα. Ζητώντας λοιπόν το "Γεώργιος Σκούφος" από το Δήμο Λέσβου, πιστεύουν πως θα αναγκάσουν τη Δημοτική Αρχή να πιάσει επιτέλους την "καυτή πατάτα" στα χέρια της, ώστε να δοθεί επιτέλους μια λύση αντάξια της ιστορίας της ομάδας της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey