Γούτης: «Συγγνώμη στον κόσμο μας»

10/01/2015 - 19:12 Τελευταία τροποποίηση στις 10/01/2015 - 20:10

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Γούτης, την ίδια ώρα που ο Τίμος Καβακάς τόνιζε σε κάθε τόνο πως παρά το +5 με το οποίο προπορεύεται η ομάδα του, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο...

Ο προπονητής του Αιολικού στάθηκε στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του σε πολύ κρίσιμα λεπτά του ματς, καθώς και στα λάθη που έγιναν, επισημαίνοντας πως "το αποτέλεσμα αυτό ήταν κάτι που κανείς μας δεν περίμενε πριν από το παιχνίδι".

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τους λόγους που η ομάδα της Μυτιλήνης παρουσιάστηκε ανέτοιμη ψυχολογικά και αγωνιστικά για ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι, ο Βαγγέλης Γούτης υπεραμύνθηκε τόσο των επιλογών του, όσο και της συνολικής προετοιμασίας των ποδοσφαιρστών του πριν το ντέρμπι, λέγοντας: "Δε συμφωνώ με αυτή τη διαπίστωση. Ήμασταν έτοιμοι από κάθε άποψη για το παιχνίδι με τον Παναργειακό. Δεν υπήρχε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα. Ωστόσο δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε μια τέτοια κουβέντα, αναλύοντας λεπτομερώς τους λόγους για τους οποίους το πιστεύω αυτό...". Κλείνοντας, ο κόουτς των "κυανόλευκων" ανέφερε: "Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι της ομάδας στον Ταρλά. Οι φίλαθλοί στάθηκαν δίπλα μας επί 90 λεπτά και μας ενίσχυαν με τη φωνή τους ακόμα και όταν το σκορ έγινε 0-2, 0-3. Θα ήθελα εκ μέρους όλων να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Ξέρω ότι τους πικράναμε..."

Από τη μεριά του ο Τίμος Καβακάς επεσήμανε: "Πήραμε μια μεγάλη νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, που δίκαια πρωταγωνιστεί και διεκδικεί την άνοδό του. Είναι κρίμα για αυτές τις δύο ιστορικές ομάδες, τον Παναργειακό και τον Αιολικό, να αγωνίζονται στη Γ' Εθνική. Δε θεωρώ ότι το βαθμολογικό μας προβάδισμα μας καθιστά πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Λογικά θα ακολουθήσει ξανά διακοπή και αυτό θα είναι περίεργο για όλες τις ομάδες, που θα πρέπει να κάνουν μια ακόμα μίνι προετοιμασία. Το πρωτάθλημα πάντως έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα, ώστε να δώσουμε αξία στη σημερινή μας νίκη."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey