Συνεχίζει με Γούτη

11/01/2015 - 19:48

Στροφή 180 μοιρών φαίνεται ότι κάνει η διοίκηση του Αιολικού, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αλλαγή των δεδομένων αναφορικά με το μέλλον του προπονητή της ομάδας, Βαγγέλης Γούτης.

Παρά το ότι χθες το βράδυ θεωρούνταν ειλημμένη η απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, σήμερα το πρωί ο έμπειρος τεχνικός πραγματοποίησε κανονικά την πρωινή προπόνηση της ομάδας, ενώ στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Σταύρο Γριππιώτη, δεν ετέθη θέμα αποχώρησή του.

Κι έτσι στην παρούσα φάση, Σταύρος Γριππιώτης και Παναγιώτης Τρύφων, φαίνεται πως απέφυγαν το να πάρουν εν θερμώ απόφαση, παρά το ότι χθες ήταν και οι δύο διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην απόλυση του κόουτς. Σε αυτό βέβαια μπορεί να συνέβαλε και το γεγονός πως είναι και δύσκολο να βρεθεί άμεσα…. αντικαταστάτης. Ο Αιολικός λοιπόν θα πάει στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας με τον Βαγγέλη Γούτη προπονητή, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη στη διάρκεια της εβδομάδας.

Ωστόσο είναι δεδομένο πως ο έμπειρος τεχνικός, δεν απολαμβάνει σε καμία περίπτωση της στήριξης που είχε μέχρι πριν το ντέρμπι με τον Παναργειακό, με το μέλλον μόνο να μπορεί να δείξει το αν οι τελευταίοι χειρισμοί της διοίκησης είναι προς όφελος της ομάδας ή όχι.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey