Τα πέντε ερωτήματα του ΣΦΑΜ

13/01/2015 - 11:49 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2015 - 16:55

Δύο μόλις 24ωρα μετά το αγωνιστικό στραπάτσο του Αιολικού από τον Παναργειακό, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης εξέδωσε καυστική ανακοίνωση, μέσω της οποίας απευθύνει δημόσια πέντε ερωτήματα προς τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Βαγγέλη Γούτη, αναφορικά με την συνολική εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι πρωτοπόρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΑΜ:

"Μετά το ατυχές αποτέλεσμα στο ντέρμπι κορυφής με την ομάδα του Παναργειακού νοιώθουμε την ανάγκη να αναρωτηθούμε κάποια πράγματα δημόσια. Φέτος, έχουν μπει οι βάσεις για κάτι καλό. Υπάρχει η οικογένεια Τρύφων και ένα ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο που στηρίζει την ομάδα μας, χωρίς να υπάρχει ουδεμία έλλειψη και καθυστέρηση. Απευθυνόμενοι λοιπόν στο αγωνιστικό τμήμα (παίκτες- προπονητής) της ομάδας μας, έχουμε να ρωτήσουμε τα εξής:

Έχετε κύριοι αντιλήφθεί πού αγωνίζεστε;

Ποια ιστορική φανέλα φοράτε;

Γιατί στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς εμφανίζεστε χωρίς πάθος, χωρίς διάθεση;

Γιατί μας δίνετε την πίκρα του ότι δεν μονομαχήσατε;

Γιατί ποτέ φέτος δεν ήρθατε στο κάγκελο, μαζί μας να πανηγυρίσετε ένα γκολ;

Εμείς ότι και να γίνει, είμαστε στρατιώτες της ομάδας και θα φωνάζουμε για το όνομα ΑΙΟΛΙΚΟΣ. Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ μας είναι να προσπαθείτε και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Περιμένουμε την άμεση αγωνιστική σας βελτίωση και ευελπιστούμε ο στόχος της ανόδου να είναι ακόμη κοντά.

Με εκτίμηση,

Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης"

Φωτό: Δάκης Κουλουκάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey