Τι συμβαίνει με Καδή;

16/01/2015 - 15:53

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξης Καδής απέχει από τις προπονήσεις του Αιολικού, αλλά κυρίως από το ότι η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει επιληφθεί ακόμη της κατάστασης, τελειώνοντας το όποιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί, εν τη γενέσει του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής ζήτησε από τη διοίκηση να αποχωρήσει, ενώ μάλιστα δημοσίευμα από τη Ρόδο και συγκεκριμένα του 12sports.gr κάνει λόγο πως ο παίκτης έχει προταθεί και εξετάζεται από τον Διαγόρα.

Από τη διοίκηση του Αιολικού τονίζεται πως ο Καδής, όπως και κάθε άλλος ποδοσφαιριστής που έχασε για διαφόρους λόγους προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα, ακολούθησε ένα μέρος της βασικής προετοιμασίας με την υπόλοιπη ομάδα και έπειτα έκανε ατομικό πρόγραμμα, κάτι που είτε δεν άρεσε είτε δεν αντιλήφθηκε ορθώς ο Καδής, ο οποίος σε συνδυασμό με τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του εξέφρασε τάσεις φυγής.

Σε κάθε περίπτωση ο επίσημος Αιολικός αφήνει να εννοηθεί πως δε συζητά κανένα ενδεχόμενο παραχώρησής του παίκτη, αλλά την ίδια ώρα προκαλεί ερωτηματικά η στάση της διοίκησης που δε βάζει ένα τέλος στο συγκεκριμένο ζήτημα. Κι όλα αυτά ενώ η ομάδα της Μυτιλήνης, μετά και από τον καλοκαιρινό σχεδιασμό, έχει μείνει "γυμνή" στη συγκεκριμένη θέση εν όψει του αγώνα στη Μαγούλα, αφού ο Μπακάλης έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν υπάρχει κανένα άλλο καθαρόαιμο αμυντικό χαφ στο ρόστερ.

Αγωνιστικά πάντως ο Καδής, ακόμα κι αν δεν πήρε ευκαιρίες φέτος από τον Γούτη, ήταν κατά γενική ομολογία αξιοπρεπέστατος στα δύο ματς που αγωνίστηκε -συγκυριακά λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος του Μπακάλη- με Πανελευσινιακό και ΠΑΟ Βάρδας. Κι επειδή πρόκειται για ποδοσφαιριστή, που αποτέλεσε έναν εκ των αρχηγών του Αιολικού τα τελευταία χρόνια, θα έπρεπε η διοίκηση να έχει δώσει άμεσα λύση στο θέμα που δημιουργήθηκε. Το να παραμένει το συγκεκριμένο ζήτημα στο προσκήνιο, φανερώνει επιπολαιότητα και μόνο κακό μπορεί να κάνει τόσο στον Αιολικό όσο και στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey