Παρέμεινε στο "κόλπο"!

19/01/2015 - 00:01

O Αιολικός κέρδισε μέσα στην έδρα του Αστέρα Μαγούλας (0-2), σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Μυτιλήνης κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Ο Βαγγέλης Γούτης προχώρησε σε αναγκαστικές αλλαγές στην 11άδα, αντικαθιστώντας τους τιμωρημένους Παπαζούδη και Μπακάλη με τους Γιώργο Σαμπάνη και Μαλακό, ενώ προτίμησε τον Γόμο αντί του Μάππα κάτω από τα δοκάρια και τον Μάκη Μουτζούρη αντί του Μαγγανά στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στα πρώτα λεπτά ο Αιολικός έδειξε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όμως γρήγορα ο Αστέρας ΜΑγούλας ισορρόπησε και εγκωβισε τους "κυανόλευκους" με το παθητικό του παιχνίδι.

Οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα καλο σουτ με τον Καρίκι (21') και τον Αιολικό να ζητά πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Αστέρα Μαγούλας λίγο νωρίτερα. Ο Αιολικός έγινε ουσιαστικά απειλητικός στο 29’, όταν ο δραστήριος Τόρρες συνεργάστηκε όμορφα από τα δεξιά με τον Σπανό, εκείνος σέντραρε στο σημείο του πέναλτι, με τον Ζαγοριανό να επιχειρεί το σουτ και τον Βασιλείου να απομακρύνει με τάκλιν. Και στο 43' όμως ο Αιολικός απώλεσε καλή ευκαιρία σε προβολή του Μαλακού.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας Μαγούλας μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που ο Αιολικός δεν μπορούσε να βρει λύσεις ώστε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Ο Γούτης πέρασε στο ματς τον Λαλά και μετά το 60' η ομάδα της Μυτιλήνης άρχισε και πάλι να πλησιάζει με αξιώσεις την περιοχή των γηπεδούχων. Ο Λαλάς στο 61’ σούταρε και ο Αρχοντάκης μπλόκαρε σταθερά, ενώ στο 65’ ήταν η σειρά του Τόρρες να επιχειρήσει απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. Ώσπου στο 78', έπειτα από μία ακόμα εκτέλεση φάουλ, ο Σπύρος Μίχος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, βάζοντας τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη. Μέχρι να σταματούν τα πανηγύρια στον πάγκο και την εξέδρα, από τους περίπου 30 φίλους του Αιολικού, ο Λαλάς έκανε και το 0-2 με όμορφη ατομική προσπάθεια. Ο Αστέρας Μαγούλας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπεχλή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Αρχοντάκης, Κούρτι, Βασιλείου, Κολοβός, Κατζάδι, Δημόπουλος, Μπεχλής, Μαυρουδής, Επιτροπάκης, Καρίκι, Καλογέρης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμος, Γάλας, Γ. Σαμπάνης, Λένγκα, Μουτζούρης, Μαλακός, Μίχος, Σπανός (58’ Λαλάς), Τόρρες (88’ Πασαλίδης), Μιχαλάκης (73’ Μ. Σαμπάνης), Ζαγοριανός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey