Τελειώνει θετικά του Ρόχας!

19/01/2015 - 15:48

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινώσει ο Αιολικός, αφού όπως αναφέρει σήμερα η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" πάρθηκε η απόφαση να ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία της διοίκησης με τον παίκτη, που προπονείται εδώ και αρκετές ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα στη Μυτιλήνη.

Παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες, πολλοί διέρρεαν πως η μεταγραφή χαλάει, οι άνθρωποι του Αιολικού αποφάσισαν να κάνουν την υπέρβαση μετά και τη νίκη στη Μαγούλα, που κρατάει την ομάδα ωντανή στη διεκδίκηση της ανόδου. Για το λόγο αυτό μάλιστα, αύριο Τρίτη αναμένεται στη Λέσβο και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, που θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη και τον ισχυρό χρηματοδότη Παναγιώτη Τρύφωνα -που επισκέπτεται κι εκείνος τη Λέσβο- ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η συμφωνία. Μια μεταγραφή, η οποία είναι δεδομένο ότι θα ανεβάσει επίπεδο τον Αιολικό. Ο Ισπανός μπαλαδόρος εξάλλου έχει εντυπωσιάσει με την τεχνική του κατάρτιση και όλοι συνηγορούν πως η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αποτελεί πολυτέλεια!

Ο Ζόρντι Ρόχας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Καλλιθέα, από την οποία αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Ο Αιολικός κινήθηκε αστραπιαία και τον έφερε στη Μυτιλήνη, ενώ από τη στιγμή που η διοίκηση επιθυμεί να κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας, τα όποια εμπόδια εμφανίστηκαν, μπορούν πλέον να ξεπεραστούν. Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος μέσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνιζόμενος με την Real Madrid C τη διετία 2010-12 σε 67 αναμετρήσεις, σκοράροντας 8 γκολ. Είναι παίκτης ωστόσο που μπορεί να αγωνιστεί και στις πτέρυγες προσφέροντας λύσεις σε όλες τις θέσεις. Το καλοκαίρι του 2013 δοκιμάστηκε στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού, όμως τελικά προτίμησε να παραμείνει στην ιβηρική χερσόνησο, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας. Εντάχθηκε στην Καλλιθέα τον Ιανουάριο του 2014, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι σήμερα σε 7 ματς πέρυσι σκοράροντας 1 γκολ και σε 8 παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey