Υπέγραψε ο Ρόχας παρά τη σφήνα της ΑΕΛΚ!

21/01/2015 - 17:49

Δε φαίνεται να έχει τελειωμό η κόντρα της ΑΕΛΚ με τον Αιολικό, αφού μέσα σε όλον αυτόν τον κυκεώνα προβλημάτων σχετικά με την κοινή χρήση του "Ταρλά", ήρθε να προστεθεί και μια "σφήνα" των Καλλονιατών στην υπόθεση του Ζόρντι Ρόχας!

Όπως είναι γνωστό ο Ισπανός μπαλαδόρος προπονείται εδώ και ημέρες με τον Αιολικό, έχοντας έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των "κυανόλευκων". Η ήττα από τον Παναργειακό φρέναρε την απόκτησή του, αλλά μετά το θετικό αποτέλεσμα στη Μαγούλα πάρθηκε η απόφαση να πέσουν οι υπογραφές. Μέχρι εκείνο το σημείο, ο Ρόχας -το κασέ του οποίου είναι ιδιαιτέρως "αλμυρο" για τη Γ' Εθνική- δεν είχε την παραμικρή ενόχληση από άλλη ομάδα, ενώ όταν ενημερώθηκε από τον μάνατζέρ του πως ο ίδιος έρχεται στη Μυτιλήνη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, δέχθηκε την απόφαση του Αιολικού με μεγάλη ικανοποίηση.

Χθες αργά το απόγευμα όμως, η υπόθεση πήρε απρόσμενη εξέλιξη, όταν ο μάνατζερ του παίκτη δέχθηκε τηλεφώνημα από την συντοπίτισσα ΑΕΛΚ, άνθρωπος της οποίας εξέφρασε το ενδιαφέρον της ομάδας της Καλλονής για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό. Ο Ρόχας, μπορεί να είναι όντως πολυτέλεια για μια ομάδα Γ' Εθνικής, ωστόσο σεβόμενος τη συμφωνία του με τον Αιολικό, τήρησε το λόγο του και εδωσε τα χέρια με τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη, που έκανε πραγματική υπέρβαση για να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας της Μυτιλήνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα της Καλλονής προσπαθεί να χαλάσει μεταγραφή του Αιολικού φέτος, αφού κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στην περίπτωση του Πάρη Μπακάλη. Ενέργειες, που αν μήτι άλλο προκαλούν ερωτηματικά και σίγουρα δεν τιμούν την εκπρόσωπο της Λέσβου στη Super League...

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey