"Αρπαγή" Ρόχας από ΑΕΛΚ

23/01/2015 - 15:20 Τελευταία τροποποίηση στις 23/01/2015 - 15:47

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο θέμα της επικείμενης μεταγραφής του Ζόρντι Ρόχας στον Αιολικό, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL" ο 23χρονος Ισπανός καταλήγει -ύστερα από αθέτηση συμφωνίας- στην ΑΕΛΚ.

Βάσει του ρεπορτάζ, που σας αποκάλυψε το "SL" νωρίτερα, η "σφήνα" της ΑΕΛΚ είχε περιπλέξει τα δεδομένα, παρά την υπογραφή του παίκτη στον Αιολικό. Ο μάνατζερ του αριστεροπόδαρου μέσου είχε συνάντηση νωρίς το μεσημέρι με τη διοίκηση των "κυανόλευκων", στην οποία τους γνωστοποίησε το ξαφνικό ενδιαφέρον των Καλλονιατών για τον πελάτη του. Επικαλέστηκε μάλιστα πως αυτό προέκυψε μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Ματζουράκη από τον πάγκο, αλλά και τη θετική πλέον εισήγηση του Βαγγέλη Βλάχου, ενώ τόνισε πως η ομάδα της Καλλονής είχε στο στόχαστρο τον παίκτη από το καλοκαίρι...

Ο Πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης έκανε λόγο για ανέντιμη στάση από τη μεριά τους, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει εισπράξει και χρήματα από τον Αιολικό, ο οποίος έχει και την υπογραφή του για συνεργασία ως το τέλος της περιόδου. Ο ατζέντης του Ρόχας ζήτησε ακολούθως να ανανεώσουν το ραντεβού τους σε μία ώρα, ενώ από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι μαζί με τον Ρόχας βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, όπου ενημερώθηκαν για τη συμφωνία που έχει προκύψει με τη διοίκηση της ΠΑΕ Καλλιθέα για τη μετακίνηση του παίκτη. Αμέσως μετά, ο μάνατζερ αποχώρησε για το αεροδρόμιο (!) και δεν παρέστη καν στο νέο ραντεβού του με τη διοίκηση του Αιολικού, ενώ ο ιδιος ο Ρόχας επέστρεψε τα χρήματα που είχε λάβει ως προκαταβολή από τη διοίκηση!

Το "SL" επικοινώνησε με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τις εξελίξεις: "Είναι γεγονός ότι η μεταγραφή μου στον Αιολικό σταμάτησε. Ο ατζέντης μου με πληροφόρησε για το ενδιαφέρον της Καλλονής και για τη συμφωνία που είχε με την Καλλιθέα. Προσωπικά, ήμουν χαρούμενος που θα αγωνιζόμουν στον Αιολικό. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, εφόσον οι δύο ομάδες συμφώνησαν μεταξύ τους και ο ατζέντης μου θέλει οπωσδήποτε να παίξω στην Καλλονή, αυτό θα γίνει. Δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με τους ανθρώπους του Αιολικού. Ήταν πολύ καλοί μαζί μου από την πρώτη μέρα. Βέβαια και το να αγωνιστώ στη Super League είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα...".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey