Η υπογραφή του Ρόχας, οι φωτογραφίες και μετά τι;

23/01/2015 - 15:58

Η μεταγραφή του Ζόρντι Ρόχας ήταν σίγουρο πως θα άλλαζε επίπεδο την ομάδα της Μυτιλήνης, ωστόσο μετά το ναυάγιο που προέκυψε από τη "σφήνα" της ΑΕΛΚ στην υπόθεσή του, ενδιαφέρον έχει πλέον η στάση που θα κρατήσει η διοίκηση των "κυανόλευκων".

Το "SL" φέρνει στη δημοσιότητα το υπογεγραμμένο δελτίο μεταβολών, που υπέγραψε ο Ζόρντι Ρόχας ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Αιολικό. Ένα έγγραφο το οποίο δεν έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ, αλλά εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί, θα μπορούσε να επιφέρει ποινή απαγόρευσης συμεμτοχής έως και έξι μηνών στον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Από τη διοίκηση του Αιολικού δε διαρρέεται αυτή τη στιγμή πρόθεση να δημιουργηθεί επιπρόσθετο πρόβλημα στον 23χρονο παίκτη, αφού στην περίπτωσή του είναι ολοφάνερο πως ο ίδιος ήθελε να παίξει στην ομάδα της Μυτιλήνης, ωστόσο ο ίδιος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα λόγω της αθέτησης συμφωνίας που προέκυψε μετά την απόφαση του ατζέντη του και της ΠΑΕ Καλλιθέα, να "χαλάσουν" τη μεταγραφή του στον Αιολικό για χάρη της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, λόγω της υφιστάμενης κόντρας των δύο ομάδων της Λέσβου, η οποία αναζοπυρώθηκε τις τελευταίες ημέρες...

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Αιολικού για το θέμα και τη στάση που θα κρατήσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey