Φέρνει τη νεολαία στον "Ταρλά"

25/11/2010 - 12:24

Ο Αιολικός συνέχισε και αυτή την εβδομάδα την καμπάνια προσέλευσης φιλάθλων νεαρής ηλικίας στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Με αφορμή την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον πρωτοπόρο Ελπιδοφόρο στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών συνοδεύομενοι από τον Γενικό Αρχηγό Σταύρο Βουργουτζή επισκέφθηκαν το 4ο Λύκειο και το 3ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης μοιράζοντας εισιτήρια στα παιδιά για τη μαθητική κερκίδα του "Ταρλά".

Το "SportLesvos.GR" ήταν εκεί και κατέγραψε την επίσκεψη του Αιολικού...

Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Τσετιροκλής, Νίκος Κροτσίδας και Μάκης Μουτζούρης βρέθηκαν λίγο μετά τις 11 το πρωί στο προαύλιο των δύο σχολείων και έπειτα από συνεννόηση που είχε προηγηθεί με τον διευθυντή του 4ου Λυκείου, μοίρασαν στους μαθητές και τις μαθήτριες  της Γ' Τάξης τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής, προτρέποντάς τους να έρθουν στο γήπεδο και να ζήσουν την όμορφη ατμόσφαιρα του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, ειδικότερα σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό χαρακτήρα.

Ακολούθως, ποδοσφαιριστές και Γενικός Αρχηγός βρέθηκαν στο 3ο Γυμνάσιο μαζί με παιδιά που εκείνη την ώρα έκαναν το μάθημα της γυμναστικής, βγάζοντας παράλληλα και τις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Τα παιδιά ήταν κατενθουσιασμένα από την απρόσμενη αυτή επίσκεψη του Αιολικού στο σχολείο τους και αφού συζήτησαν για λίγη ώρα με τους ποδοσφαιριστές του Αιολικού, επέστρεψαν στα μαθήματα τους, με την υπόσχεση πως θα βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο, ενισχύοντας τις προσπάθειες της ομάδας της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey