"Και ακόμα πιο ψηλά..." [pics]

08/02/2015 - 18:16 Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2015 - 18:18

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης έκοψε την πίτα του για το 2015, σε μια όμορφη εκδήλωση στα γραφεία του επί της Ηλία Βενέζη, την οποία τίμησε με την παρουσία της σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, το προεδρείο και τα μέλη του ΣΦΑΜ υποδέχθηκαν στο φιλόξενο χώρο του φίλους του Αιολικού, καθώς επίσης και εκπροσώπους του ποδοσφαιρικού και του μπασκετικού τμήματος της ομάδας. Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν οι Σταύρος Γριπιώτης, Στέλιος Αλμπάνης και Ηλίας Μαλαματίνας εκ μέρους της διοίκησης, καθώς επίσης και οι Γιώργος Βαρκάρης, Μανώλης Βόμβας που βρίσκονται παραδοσιακά κοντά στην προσπάθεια του Αιολικού, οι Γάλας, Μίχος, Μπακάλης, Μανουσάκης, Ζαγοριανός, Λαλάς και Μαλακος από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο νέος προπονητής Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, καθώς και ο Γενικός Αρχηγός Στέλιος Ματζουράνης. Εκπροσώπηση είχε και το τμήμα μπάσκετ με τον προπονητή Στρατή Αλμπάνη και αρκετούς παίκτες της ομάδας. Την πίτα ευλόγησε ο π. Στρατής Γιουσμάς, που αποτελεί άλλωστε και προπονητή των τμημάτων υποδομής στο μπάσκετ.

Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του ΣΦΑΜ, Κώστας Παπτσάς ως οικοδεσπότης, ευχήθηκε να υπάρχει υγεία σε όλους τους αθλητές του συλλόγου και να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που έχουν θέσει μαζί με τη διοίκηση. Ακολούθως το λόγο πήρε ο Πρόεδρος Σταύρος Γρυπιώτης, που με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: "Ξεκινήσαμε μέσα από εδώ την προσπάθεια αναγέννησης του Αιολικού, με στόχο να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Ακόμα δεν τον έχουμε καταφέρει, γιατί στον Αιολικό αξίζει να βρίσκεται ακόμα πιο ψήλα. Κάτι που θα το πετύχουμε τα επόμενα χρόνια! Έχουμε τη θέληση, έχουμε τις δυνατότητες, έχουμε το όραμα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τον κόσμο για να το πετύχουμε!"

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολλή κουβέντα, ειδικά και εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Αχαϊκή, ενώ τυχερός της κλήρωσης αναδείχθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Θεαγένης Διονυσάτος, που απουσίαζε λόγω επαγγελαμτικών υποχρεώσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey