Παναγόπουλος: «Υπάρχει απογοήτευση…»

09/02/2015 - 15:14 Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2015 - 15:22

O Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, αν και δε θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο για τη διαιτησία του Κακρίδη και των βοηθών του, μετά το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Αχαϊκή, επεσήμανε στις δηλώσεις του στη «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ» πως υπάρχει πίκρα και απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη.

Ο προπονητής του Αιολικού πάντως, εξήρε τις προσπάθειες των παικτών του, που προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα πολύ κακό γήπεδο.

Αναλυτικά: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά είμαστε απογοητευμένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς στο ματς μετά από ένα όμορφο συνδυασμό, ενώ απειληθήκαμε μόνο από κάποιες στατικές φάσεις. Θα μπορούσαμε μάλιστα να διπλασιάσουμε τα τέρματά μας πριν την ανάπαυλα του ημίχρονου, στη φάση με το δοκάρι στις καθυστερήσεις. Στην επανάληψη, φτάσαμε στην επίτευξη ενός δεύτερου γκολ, ωστόσο μετά την ακύρωσή του επήλθε εκνευρισμός, κάτι που οδήγησε στο να χάσουμε τη συνοχή μας στις γραμμές, ώσπου δεχθήκαμε την ισοφάριση από το πέναλτι. Στα θετικά κρατάμε τη διάθεση των ποδοσφαιριστών και το γεγονός ότι παίξαμε σωστά σε ένα βαρύ γήπεδο. Ωστόσο μας μένει η πίκρα για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και βλέπουμε ήδη στο επόμενο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό στην έδρα μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey