Προβληματισμός...

06/04/2015 - 14:38

Η εξέλιξη του χθεσινού αγώνα μεταξύ Αιολικού και Πανελευσινιακού και κυρίως όλα όσα συνέβησαν εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στο βασικό χρηματοδότη της ομάδας της Μυτιλήνης, Παναγιώτη Τρύφωνα, ο οποίος βρέθηκε και χθες στον "Ταρλά" για να παρακολουθήσει ένα από τα παιχνίδια της ιστορικής ομάδας της Λέσβου, αλλά αποχώρησε φανερά δυσαρεστημένος.

Το "SL", στο πλαίσιο του ρεπορτάζ του αγώνα μετά τη λήξη του, επικοινώνησε χθες με τον κ. Τρύφωνα ζητώντας του ένα σχόλιο για όσα διαδραματίστηκαν, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε ευγενικά να τοποθετηθεί. Από τη συζήτηση που ακολούθησε πάντως, φάνηκε ο διάχυτος προβληματισμός του για τη συνέχεια και το αν αξίζει τελικά να επενδύονται χρήματα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, στον οποίο κυριαρχούν αντιλήψεις που το κρατούν δέσμιο της μιζέριας και της κακομοιριάς.

Είναι γεγονός, πως κατηγορίες όπως αυτή της Γ' Εθνικής ή παλαιότερα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα, χαρακτηρίζονται από τη συσσωρευμένη νοσηρότητα παραγόντων, που θεωρούν ότι μπορούν να "παίζουν" για χάρη των ομάδων τους, με τους αντιπάλους τους και τις επενδύσεις αυτών. Σε μια περίοδο που ολοένα και λιγοστεύουν οι ισχυροί χρηματοδότες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, άνθρωποι σαν τον Παναγιώτη Τρύφωνα αποτελούν πολυτέλεια. Και αυτή τη στιγμή, μετά από όλσα όσα συνέβησαν στον "Ταρλά", κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το παραμικρό.

Στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, αναφέρθηκε στην υγεία που αποπνέει ο Αιολικός, καυτηριάζοντας το ότιαυτό που πρεσβεύει ο σύλλογος μπορεί κάποιους να τους ενοχλεί. Στις υγιείς βάσεις που μπαίνουν σταδιακά από πέρυσι, αναμφίβολα, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει ο Παναγιώτης Τρύφων. Το γεγονός πως αισθάνεται απογοητευμένος από τα όσα διαδραματίστηκαν στον "Ταρλά" κόντρα στον Πανελευσινιακό, θα πρέπει να προβληματίσει τους πάντες, ώστε να μη βρεθεί ένας σοβαρός, τίμιος και υγιής ποδοσφαιρικά χρηματοδότης εκτός του αθλήματος...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey