Πάει σε Γενική Συνέλευση

27/05/2015 - 15:34

Μπαίνει το νερό στ' αυλάκι στον Αιολικό για την ολοκλήρωση και τυπικά της φετινής αγωνιστικής περιόδου και την έναρξη των προετοιμασιών για την επόμενη, με την ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Αυτή θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Επιμελητήριο Λέσβου, επί της Προκυμαίας. Εκεί θα συζητηθούν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2014-15, θα διενεργηθούν εκλογές για τη συμπλήρωση του διοικητικού συμβουλίου, ενώ επίσης θα συζητηθούν και άλλα θέματα που αφορούν την πορεία της ομάδας. Σημειώνεται ότι στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαιώμα συμμετοχής όσα μέλη είναι ταμεικώς τακτοποιημένα.

Ενδιαφέρον έχει να διαπιστωθεί σε ποιο σημείο έχουν προχωρήσει σχεδιασμός και οργάνωση για την επόμενη περίοδο από την υπάρχουσα διοίκηση, αλλά κυρίως να αποσαφηνιστεί κατά πόσο θα είναι ενεργή και φέτος η συμμετοχή της οικογένειας Τρύφωνα στον οικονομικό προγραμματισμό. Εξάλλου, κανείς δεν αμφισβητεί πως η συμμετοχή στα κοινά του συλλόγου είναι ζωτικής σημασίας. Ο ίδιος ο Παναγιώτης Τρύφων, στην προ ημερών δημόσια τοποθέτησή του, είχε προαναγγείλει ενημέρωση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Φυσικά, ένα ακόμα ζήτημα που χρειάζεται επεξηγήσεις προς τα μέλη του Αιολικού είναι η περιβόητη πλέον πρόταση, που μετέφερε η παλιά δόξα του Αιολικού, Γιάννης Μανούσος, στη διοίκηση του συλλόγου, σύμφωνα με την οποία υπήρξε νέο ενδιαφέρον -δύο χρόνια μετά το προηγούμενο- για ενασχόλησή στο ΔΣ του ιστορικού συλλόγου της Μυτιλήνης παραγόντων της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, από την επίσημη διοίκηση της οποίας αναμένονται ακόμη οι δικές της διευκρινήσεις -όπως είχε προαναγγείλει μάλιστα με ανακοίνωση- εκείνη την περίοδο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey