Στη Μυτιλήνη ο Πουρής το απόγευμα!

27/07/2015 - 11:35

Ο Αιολικός συνεχίζει την ενίσχυσή του με παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλότερες κατηγορίες και ένας από αυτούς είναι ο Χρήστος Πουρής, που θα αναλάβει να υπερασπιστεί την εστία των "κυανόλευκων" τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας βρισκόταν από πέρυσι στο στόχαστρο του Αιολικού, ενώ τόσο ο Σταύρος Γριπιώτης όσο και ο Γιώργος Κουτρομπίλας τον είχαν και φέτος το καλοκαίρι πολύ ψηλά στη λίστα τους. Η περίπτωσή του όμως δεν είχε προχωρήσει όλο αυτό το διάστημα, αφού ο Άγγελος Διγκόζης εκέταζε άλλες λύσεις κάτω από τα δοκάρια. Το διαζύγιο με τον Μακεδόνα τεχνικό ωστόσο, έφερε τον έμπεριο κίπερ ξανά ψηλά στην ιεραρχία των στόχων των "κυανόλευκων".

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" ο Πουρής αναμένεται νωρίς το απόγευμα στη Μυτιλήνη, αφού υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με τους διοικούντες. Έχει αγωνιστεί σε Θήβα, Κορωπί, Ιωνικό, Τρίκαλα, Παναχαϊκή, Βύζαντα Μεγάρων, Ηρακλή Ψαχνών, Λαμία, ενώ τη σεζόν 2011-12 βρεισκόταν στο ρόστερ και της ΑΕΛΚ στη Football League. Συνολικά, ο έμπειρος τερματοφύλακας μετρά περισσότερες από 200 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey