Ψάχτηκε για Κωνσταντίνοφ, αρέσει ο Ντελέκος

02/08/2015 - 17:15 Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2015 - 17:45

Στον Αιολικό η σημερινή ημέρα περιελάμβανε ρεπό για τους ποδοσφαιριστές, όχι όμως και για τον Τεχνικό Διευθυντή Γιώργο Κουτρομπίλα, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές του για τη μεταγραφή ενός επιτελικού μέσου.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης ψάχτηκαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "SL", για τον Τόμι Κωνσταντίνοφ που πριν από δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα των Χανίων στη Football League, μετρώντας 28 ματς και 2 γκολ, πριν πάρει μεταγραφή πέρυσι για την Αζάλ του Αζερμπαϊτζάν. Ο 24χρονος Βούλγαρος έχει περάσει ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Λίτεξ Λόβετς στην πατρίδα του, ενώ μετά την εμπειρία του στη χώρα των Αζέρων, επέστρεψε στη Βουλγαρία για λογαριασμό της Μίνιορ Πέρνικ. Ο Αιολικός προσέγγισε την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τον Κωνσταντίνοφ να μη δείχνει αρνητικός στο να αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα.

Ωστόσο, η μεταγραφή του Βούλγαρου δεν έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα, αφού στο προσκήνιο ήρθε και η περίπτωση του Βαγγέλη Ντελέκου, που πέρυσι αγωνίστηκε στη Football League με τη Λαμία. Ο 27χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL" είναι θετικός να μετακομίσει στη Λέσβο, αν δε βρεθεί τα επόμενα 24ωρα κάποια καλύτερη πρόταση από ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Για τον Ντελέκο, οι άνθρωποι του Αιολικού έχουν συλλέξει εξαιρετικές συστάσεις και από τον πρώην προπονητή του, Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Γιάννη Ταουσιάνη. Το προτέρημα του 27χρονου μέσου είναι πως πριν τη Λαμία, όπου αγωνίστηκε κυρίως προς το τέλος της σεζόν με τον Δερμιτζάκη στον πάγκο (7 συμμετοχές, 1 γκολ) είχε τέσσερις γεμάτες χρονιές στον Ηρακλή Ψαχνών, με τον οποίο μέτρησε 98 συμμετοχές, σκοράροντας 9 γκολ.

Εξελίξεις στην υπόθεση του επιτελικού χαφ θα υπάρχουν τις επόμενες ώρες, μετά και την άφιξη του Ταουσιάνη σήμερα το απόγευμα στη Λέσβο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey