Έπιασε δουλειά ο Ταουσιάνης

03/08/2015 - 19:30

Ο Γιάννης Ταουσιάνης βρίσκεται από την Κυριακή στη Μυτιλήνη και σήμερα, μετά το χθεσινό ρεπό, προπόνησε για πρώτη ημέρα τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Αιολικός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αγία Μαρίνα με διπλές προπονήσεις. Ο νέος τεχνικός των "κυανόλευκων" είδε τους παίκτες του με αθλητική περιβολή, στο γήπεδο όπου θα "χτιστεί" ο φετινός Αιολικός, πιάνοντας έτσι αμέσως δουλειά, ώστε να μη χαθεί ούτε στιγμή και να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη στο ξεκίνημα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Νέο μέλος των προπονήσεων αποτέλεσε ο Χρήστος Μπράκουλα, που βρισκόταν και πέρυσι στο ρόστερ της ομάδας, αλλά δεν είχε προπονηθεί την περασμένη εβδομάδα. Αν και αρχικά το μέλλον του στην ομάδα ήταν αβέβαιο, τελικώς κρίθηκε σκόπιμο από τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ να επιστρέψει στο σύλλογο, αποτελώντας μία ακόμα λύση στα μετόπισθεν. Ο νεαρός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στο προπονητικό κέντρο της Αγίας Μαρίνας βρεθηκαν το απόγευμα αρκετά από τα μέλη της διοίκησης, καθώς και μερικοί φίλοι του συλλόγου που παρακολούθησαν την προπόνηση από... ψηλά, αφού αυτή τους γνωστοποιήθηκε πως ήταν κλειστή για το κοινό, έπειτα από επιθυμία του Γιάννη Ταουσιάνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey