Πήγε Παναχαϊκή ο Ντελέκος

04/08/2015 - 13:32

Ο Αιολικός φλέρταρε έντονα με τον Βαγγέλη Ντελέκο, όμως όπως αποδείχθηκε είχε απέναντί του την Παναχαϊκή, γεγονός που έκανε την μάχη άνιση ως προς την απόκτησή του.

Ο έμπειρος επιτελικός μέσος, παρά το ότι έδειχνε θετικός στο να φορέσει τη φανέλα του Αιολικού, είχε ξεκαθαρίσει εξ' αρχής πως θα περίμενε ακόμα 2-3 ημέρες μήπως προκύψει κάποια δελεαστική πρόταση από ομάδα της Football League, αφού την τελευταία πενταετία έχει διαγράψει σημαντική πορεία στην κατηγορία κυρίως με τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά και τη Λαμία. Τελικώς, η πρόταση που αναζητούσε ο Ντελέκος ήρθε από την ομάδα της Πάτρας. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ένας παλιός γνώριμος του Αιολικού να... πληγώσει την ομάδα της Μυτιλήνης, αφού προπονητής της Παναχαϊκής είναι ο Δημήτρης Σπανός, που βρέθηκε στο τιμόνι των "κυανόλευκων" της σεζόν 2011-12.

Πλέον, ο Τεχνικός Διευθυντής του Αιολικού Γιώργος Κουτρομπίλας συζητά με τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ πάντοτε παραμένει αρκετά ψηλά στη λίστα του και ο Τόμισλαβ Κωνσταντίνοφ, που έχει εμπειρία από ελληνικό πρωτάθλημα αφού βρέθηκε στο ρόστερ των Χανίων τη σεζόν 2013-14, πραγματοποιώντας 28 συμμετοχές, με 2 γκολ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey