Άχαστος στο "Κ. Κεντέρης" και ο... γνώριμος Αντωνίου!

02/10/2015 - 15:25 Τελευταία τροποποίηση στις 02/10/2015 - 15:52

Ο κυριακάτικος αγώνας του Αιολικού με τη Σπάρτη θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, εκεί όπου ο Αιολικός δεν ηττήθηκε σε επίσημο αγώνα πέρυσι, χρησιμοποιώντας σε αρκετά παιχνίδια του τη συγκεκριμένη έδρα, αντί του "Ταρλά".

Στην ομάδα της Μυτιλήνης γνωρίζουν καλά πως με νίκη επί της ομάδας της Λακωνίας θα επιστρέψουν τα χαμόγελα και θα γίνει επανεκκίνηση μετά την γκέλα στη Χαλκίδα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπήρξαν αρκετές σκέψεις για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού ο Δήμος Λέσβου εκτέλεσε εργασίες στο χλοοτάπητα του Σταδίου στο Λεκανοπέδιο. Οι διοικούντες τον Αιολικό βρέθηκαν ουκ ολίγες φορές για... επιτόπια έρευνα στην Καλλονή, ώστε να διαπιστώσουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και σύμφωνα με πληροφορίες η διαφορά του γηπέδου είναι εμφανής σε σχέση με τα τελευταία φιλικά που δόθηκαν εκεί στη διάρκεια της προετοιμασίας. Φυσικά πάντα υπήρχε ως εναλλακτική το "Μιχαλέλλειο" του Πλωμαρίου, όμως θεωρήθηκε προτιμότερο να εξαντληθεί κάθε χρονικό περιθώριο για το "Κ. Κεντέρης".

Ο Αιολικός ως γηπεδούχος στη συγκεκριμένη έδρα είναι... άχαστος, αφού μετρά μόλις μία ήττα στη μακρινή αγωνιστική περίοδο 2010-11 για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα από την ΑΕΛΚ, που κατέκτησε τότε τον τίτλο και την άνοδο στη Football League 2. Έκτοτε, η ομάδα της Μυτιλήνης έχει μόνο νίκες, με μοναδική εξαίρεση το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στο Λουτράκι (0-0), κατά την περσινή σεζόν.

Ωστόσο, θετικές αναμνήσεις από το Στάδιο "Κ. Κεντέρης" έχει και ο Σωτήρης Αντωνίου, που είναι προπονητής φέτος της Σπάρτης. Ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος δεν είχε τελικά την εξέλιξη που πολλοί θα περίμεναν στους πάγκους, συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο της ΑΕΛΚ στη Γ' Εθνική, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία εκείνη τη σεζόν, έχοντας και κάποιες... μαγικές εμπνεύσεις! Βέβαια, όταν χρειάστηκε να επιστρέψει ως αντίπαλος την επόμενη χρονιά, κοουτσάροντας τον Εορδαϊκό, ηττήθηκε από την πρώην ομάδα του με σκορ 1-0, ενώ αποτυχημένο ήταν και το δεύτερο πέρασμά του από τους Καλλονιάτες, μένοντας επί επτά συνεχόμενα ματς δίχως νίκη, πριν απολυθεί.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αιολικός είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει το "τρίποντο", βρίσκοντας τις απαντήσεις στα διάφορα... κόλπα που θα επιχειρήσει ως... "Κόπερφιλντ" ο Σωτήρης Αντωνίου, σε ένα γήπεδο, όπου κάποτε έπιαναν όλα τα "μαγικά" του!

Το γνωστό πανό των φίλων της ΑΕΛΚ για τον Σωτήρη "Κόπερφιλντ" Αντωνίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey