Πανέτοιμος για το διπλό!

08/11/2015 - 11:21 Τελευταία τροποποίηση στις 08/11/2015 - 11:32

Στην Καλαμάτα αγωνίζεται το μεσημέρι ο Αιολικός (13:00), με στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, διευρύνοντας παράλληλα το νικηφόρο σερί του.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης επιθυμεί μια εμφάνιση ανάλογη των προηγούμενων, ώστε οι ποδοσφαιριστές του να κατακτήσουν το απαραίτητο τρίποντο βαθμών, προσθέτοντας και ψυχολογική πίεση στους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου. Είναι γεγονός εξάλλου, πως η ομάδα της πόλης της Μυτιλήνης -που γιορτάζει σήμερα την απελευθέρωσή της από τον τούρκικο ζυγό- έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της και με αιχμή του δόρατος τον νεοαποκτηθέντα Σίμωση να "κατατροπώνει" τον έναν μετά τον άλλον τους αντιπάλους της.

Η αποστολή για την Καλαμάτα δεν περιελάμβανε εκπλήξεις, με μοναδικούς απόντες τους Κρουσταλέλη και Κάλφα. Επέστρεψε και διεκδικεί ξανά θέση βασικού ο Στουρνάρας. Αναλυτικά, η 18άδα του Αιολικού: Πουρής, Ζαχαρής, Κριπιντίρης, Παπαζούδης, Μπακάλης, Στουρνάρας, Μίχος, Σαμπάνης, Λαλάς, Γάλας, Κίστα, Κέρι, Μανουσάκης, Ιορδανίδης, Καδής, Σαλταμάρας, Λίμα και Σίμωσης.

Στη Μεσσηνία βρίσκονται και αρκετοί φίλαθλοι του Αιολικού, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Αθήνα οργανωμένα, αλλά και από την Πάτρα. Εκπροσώπηση ωστόσο θα υπάρχει και από τον Σύνδεσμο της Μυτιλήνης, αφού η σπουδαιότητα του αγώνα είναι σημαντική.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε o K. Περράκης, με βοηούς -ένας εκ των οποίων άλλαξε την τελευταία στιγμή- τους Π. Γούναρη και Γ. Αραβίδη από τον Σύνδεσμο της Αθήνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey