Ταουσιάνης: "Αδικαιολόγητη έλλειψη πίστης..."

15/11/2015 - 20:35 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2015 - 21:02

Προβληματισμένος όσο ποτέ εμφανίστηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με το Λουτράκι και τη νέα απώλεια βαθμών του Αιολικού.

"Κατ' αρχήν οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο, για την κακή εμφάνιση. Το καμπανάκι είχε ηχήσει από την προηγούμενη αγωνιστική στην Καλαμάτα, σαφώς υπάρχει προβληματισμός σε κομμάτια όπως η ενέργεια, η αποφασιστικότητα και το πάθος ή η έλλειψη -αδικαιολόγητα- πίστης, ειδικά στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Μπήκαμε όπως έπρεπε μέσα στο γήπεδο, προηγηθήκαμε στο σκορ, όμως αντί να εκμεταλλευτούμε αυτό το γεγονός και να γείρουμε την πλάστιγγα υπέρ μας, χάσαμε πάλι κάπου τη συγκέντρωσή μας, αλλά και τη μάχη στις δεύτερες μπάλες, ένα κομμάτι στο οποίο υστερούμε ως ομάδα μέχρι τώρα...", επεσήμανε αρχικά ο προπονητής του Αιολικού, που δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πάθος των ποδοσφαιριστών του, πλην του τελευταίου 10λέπτου στο ματς. "Mας δόθηκε η ευκαιρία να προηγηθούμε ξανά πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο είχαμε λίγη περισσότερη πίεση από τον αντίπαλο, όμως αδικαιολόγητα όπως είπα και πριν φανερώσαμε έλλειψη πίστης, δεν είχαμε αγωνιστικότητα και πάθος, στοιχεία που πρέπει να τα καταθέτεις στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που εμφάνισε η ομάδα στα τελευταία 10 λεπτά, έστω και άναρχα, ήταν κάτι που έπρεπε να το έχουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.", συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν κρύφτηκε: "Πρόκειται για ένα πάρα πολύ κακό αποτέλεσμα. Ήδη έχουμε μεγάλη απώλεια βαθμών ως τώρα στο πρωτάθλημα και εάν δεν αλλάξουμε κάποια πράγματα θα πρέπει να αναθεωρήσουμε κιόλας!"

Ερωτηθείς για την κακή διαιτησία του Σπυριάδη, ήταν κατηγορηματικός: "Όπως δεν ασχολήθηκα με τη διαιτησία στην Καλαμάτα την προηγούμενη αγωνιστική, όπου υπήρχαν και εκεί αποφάσεις εις βάρος του Αιολικού, έτσι δεν επιθυμώ και σήμερα να σχολιάσω διαιτητικές αποφάσεις, γιατί εμένα ο προβληματισμός μου είναι άλλος αυτή τη στιγμή. Ίσως να σας έκανα κάποιο σχόλιο, εάν είχαμε δείξει ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο."

Τέλος, σε ερώτηση για το τι ακριβώς φταίει που η ομάδα δεν μπόρεσε τις τελευταίες δύο εβδομάδες να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της και το κατά πόσο έπαιξε σήμερα ρόλο το γήπεδο, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Υπάρχουν σκέψεις για το τί μπορεί να φταίει, όμως επιτρέψτε μου αυτά να τα συζητήσω με τους ποδοσφαιριστές μου και με το τεχνικό επιτελείο. Το γήπεδο δεν θα έλεγα πως παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Είμαστε μια ομάδα που στα παιχνίδια της θέλει να επιβάλλει το ρυθμό και να φανερώσει μία ποιότητα. Θα θέλαμε το καλύτερο δυνατό γήπεδο, αλλά δεν μπορεί ο αγωνιστικός χώρος να αποτελεί δικαιολογία. Τουλάχιστον ας δείχναμε πάθος και αγωνιστικότητα, στοιχεία που μας έλειψαν πολύ σήμερα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey