Απόλυτη στήριξη σε Ταουσιάνη

16/11/2015 - 15:43 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2015 - 16:17

Στην "πιάτσα" της Γ' Εθνικής πήραν... φόρα από χθες το βράδυ, μετά την ισοπαλία του Αιολικού με το Λουτράκι, ξεκινώντας την παραφιλολογία για αντικατάσταση του προπονητή, μπας και βρουν δουλειά τίποτα άνεργοι της κατηγορίας! Ο Αιολικός "πουλάει" άλλωστε και δεν είναι λίγες οι φορές που κάτι... απίθανα sites δημοσιεύουν άρθρα, τα οποία ένα και μόνο σκοπό έχουν: να δημιουργήσουν θέμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL" ωστόσο, η διοίκηση του Αιολικού στηρίζει απόλυτα τον Γιάννη Ταουσιάνη και μάλιστα, το πιθανότερο είναι να βγει και ανακοίνωση μετά το βραδινό καθιερωμένο συμβούλιο του συλλόγου, η οποία θα δίνει το σύνθημα της ανάκαμψης από το επερχόμενο ματς μέσα στο Άργος.

Μετά την πρωινή αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν χθες, ο Πρόεδρος των "κυανόλευκων" Σταύρος Γριπιώτης είχε συνάντηση με τον προπονητή, η οποία κράτησε αρκετή ώρα. Σε αυτή συζητήθηκαν όλα όσα αφορούν την ομάδα και τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που πρέπει να βελτιωθούν άμεσα. Στον Αιολικό μπορεί να άφησαν πίσω τους το κακό αποτέλεσμα της Κυριακής, όχι όμως και την εμφάνιση, επιζητώντας πλέον να διορθωθούν τα λάθη που στέρησαν από την ομάδα δύο ακόμα πολύτιμους βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως στον Αιολικό βράζουν ακόμα με τη διαιτησία του Χιώτη Σπυριάδη, αλλά και τις υποδείξεις του βοηθού του Κορωνιού από την Αθήνα. Επί του παρόντος όμως, δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση όξυνσης της κατάστασης, με διαμαρτυρία προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey