Ζητάει αυτοκριτική από τους παίκτες ο ΣΦΑΑ!

16/11/2015 - 18:04 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2015 - 18:17

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, στην οποία απευθύνεται προς τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ζητώντας τους να πάρουν τη νίκη στο Άργος και να αντιστρέψουν το κακό κλίμα, μετά τη νέα ισοπαλία με το Λουτράκι!

Αναλυτικά: "Νίκη με τον Παναργειακό ή τέλος για φέτος. Δεν χωράνε άλλες δικαιολογίες. Βγείτε αντρίκια και κάντε την αυτοκριτική σας. Πείτε ότι εμείς φταίμε για το αρνητικό αποτέλεσμα με το Λουτράκι. Δεν μπορεί πάντα σε παρόμοιο γεγονός να φταίνε μονίμως άλλοι παράγοντες και όχι εσείς.

Περιμένουμε την Κυριακή στο Άργος να ανατρέψετε το κακό κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Να πιστέψετε πρώτα εσείς στη νίκη.

Να μη δείτε τον Παναργειακό σαν Μπαρτσελόνα.

Να τον κοιτάξετε στα μάτια.

Να μπείτε στο γήπεδο και να αποδείξετε ότι ήρθαμε εδώ σήμερα για να κερδίσουμε και να ξαναμπούμε πάλι στη διεκδίκηση της προνομιούχου θέσεως.

Εμείς θα είμαστε πάλι δίπλα σας, εκεί κάπου σε μία γωνιά του γηπέδου, να δίνουμε τη δική μας μάχη για εσάς, να φωνάζουμε για τη μεγάλη μας αγάπη και να ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε και θα παραμείνουμε ζωντανοί.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας, ότι θα μπει ξανά πούλμαν για τον αγώνα της Κυριακής και τα έξοδα μετακίνησης τα αναλαμβάνει ο Σύνδεσμος.

ΣΦΑΑ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey