Βαρύς ο πέλεκυς από την ΕΠΟ!

03/12/2015 - 17:52 Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2015 - 18:04

Ήταν αδύνατο να τη... γλιτώσει ο Αιολικός, μετά τα όσα έγραψε στο Φύλλο Αγώνα με το Λουτράκι ο διαιτητής Σπυριάδης από το Σύνδεσμο Χίου, με αποτέλεσμα η ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα της Μυτιλήνης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να θεωρείται εν πολλοίς αναμενόμενη.

Ο Αιολικός τιμωρήθηκε με τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο, ύψους 2.500€, ενώ επιπρόσθετα του επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών! Οι "κυανόλευκοι" θεωρήθηκαν πειθαρχικά ελεγκτέοι λόγω της ρίψης αντικειμένων από την εξέδρα κατά την αποχώρηση του διαιτητή προς τα αποδυτήρια, μετά από μια διαιτησία που έβγαλε εκτός εαυτού τους φιλάθλους! Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αιολικός διαμαρτυρήθηκε για ένα ακυρωθέν γκολ στην επανέναρξη του ημιχρόνου με το σκορ στο 2-1 υπέρ του, για επιθετικό φάουλ στη φάση της ισοφάρισης σε 2-2, αλλά και για πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Κέρι στις καθυστερήσεις!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα της Μυτιλήνης θεωρήθηκε υπότροπη από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού είχε τιμωρηθεί και στον αγώνα με αντίπαλο τη Σπάρτη (0-1) για ρίψη δύο μπουκαλιών, καταβάλλοντας τότε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.200€!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", η διοιίκηση του Αιολικού έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την άσκηση έφεσης, γεγονός που σημαίνει πως η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο, στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής.

Αναλυτικά, η απόφαση της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο Αιολικός της πρώτης πράξης και κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για τη δεύτερη πράξη. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Αιολικός-Λουτράκι της 26/11/2015)."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey