Λαβωμένος κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών

05/12/2015 - 17:44 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2015 - 18:01

Ο Αιολικός υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" τον Ηρακλή Ψαχνών, στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου, στη Γ' Εθνική, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να "πονοκεφαλιάζει" για την 11άδα.

Ο προπονητής του Αιολικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Νίκου Γάλα, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής. Παράλληλα, η ομάδα της Μυτιλήνης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον άξονα, αφού ο Πάρης Μπακάλης δεν προπονήθηκε ούτε χθες, έχοντας ανεβάσει υψηλό πυρετό λόγω ίωσης. Στους αμφίβολους συγκαταλέγονται επίσης οι Ιορδανίδης και Μανουσάκης, που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους, ενώ ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση ετοιμότητας του Κρουσταλέλη, ο οποίος έλειψε από τα δύο τελευταία ματς με Παναργειακό και Ερμιονίδα. Σταθερά εκτός βρίσκεται από το ξεκίνημα της σεζόν και ο Φλίγκος.

Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί τις προηγούμενες ημέρες και ένα πειθαρχικό παράπτωμα του Κώστα Λίμα, ο οποίος θεωρείται απίθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον προπονητή.

Παρά τις δεδομένες ελλείψεις του, ο Αιολικός είναι υποχρεωμένος να πάρει το τρίποντο βαθμών, ώστε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως Παναργειακός και Παναρκαδικός αγωνίζονται μεταξύ τους στο ντέρμπι, αλλά και ένα ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Σπάρτης κόντρα στη Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00, με το Σύνδεσμο Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης να ναυλώνει πούλμαν για τη μεταφορά των φίλων της ομάδας στην Καλλονή, το οποίο θα αναχωρήσει στις 13:10 από το Πάρκινγκ, έναντι του Σούπερ Μάρκετ Βερόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Βλαντής με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Κεφαλιάκο, άπαντες του Συνδέσμου Πειραιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey