Γριπιώτης: "Φαντασία μου πλανεύτρα..."

08/12/2015 - 11:59

Το γεγονός πως με τις δύο συνεχόμενες νίκες του ο Αιολικός πλησίασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, φαίνεται πως... θορύβησε ορισμένους, που διοχέτευσαν σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, γνωστές για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, ανυπόστατες φήμες περί απλήρωτων ποδοσφαιριστών, που ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις!

Η ψευδής αυτή είδηση συζητήθηκε έντονα χθες στη Μυτιλήνη και παρά το γεγονός πως η διοίκηση του Αιολικού δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, προχώρησε σε επίσημη δήλωση της δια στόματος Σταύρου Γριπιώτη, αποκαθιστώντας την πραγματικότητα. Ο Πρόεδρος των "κυανόλευκων" επεσήμανε χαρακτηριστικά: "Ας μας πουν, εκείνοι που θέλησαν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, ποια άλλη ομάδα στη Γ' Εθνική είναι πληρωμένη - εξοφλημένη μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, γιατί ο Αιολικός είναι! Πρόκειται για αποκυήματα της φαντασίας τους, που μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν την εικόνα μας. Είναι αστείος όμως ο τρόπος, που προσπαθούν να το καταφέρουν...".

Φυσικά, για να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αστειότητες, ίσως θα έπρεπε να πάρουν πλέον τη "σκυτάλη" και οι ποδοσφαιριστές, αφού εκτός της διοίκησης πλήττεται και η δική τους εικόνα μέσα από τέτοιου είδους δημοσιεύματα, που τους εμπλέκουν σε σενάρια αποχής! Αν φυσικά αισθάνονται προσβεβλημένοι...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey