"Καρφιά" Ηλιόπουλου και αντίο!

01/02/2016 - 13:13

Κεραυνός εν αιθρία στον  Αιολικό, με τον Δημήτρη Ηλιόπουλο να αποχωρεί από το σύλλογο "καρφώνοντας" τη διοίκηση περί οφειλών (;) και αποφασίζοντας να σταματήσει προσωρινά το ποδόσφαιρο, περιμένοντας να βρεθεί μια ομάδα που να τον... καλύπτει πλήρως, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!

Ο πρώην πλέον επιθετικός του Αιολικού, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γνωστοποίησε την απόφασή του αυτή, αφήνοντας αιχμές και υπονοούμενα ως προς τη συμπεριφορά της διοίκησης των "κυανόλευκων" προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, σημείωσε τα εξής: "Μετά από πολλές σκέψεις και πολλά πράγματα που βλέπουν τα μάτια μου στο χώρο του ποδοσφαίρου, αποφασίζω να σταματήσω προσωρινά. Είδα πως δεν αξίζει να παίζεις μπάλα πλέον υπό αυτές τις συνθήκες, καθώς πατάνε πάνω στην αγάπη μας για το άθλημα και δεν τους ενδιαφέρει τι κρύβεται πίσω από αυτό. Αφήνουμε οικογένειες, φίλους και άλλα πολλά για να ταξιδέψουμε σε ομάδες που θα μας αγκαλιάσουν και θα μας φερθούν σαν οικογένεια και σαν φίλοι. Η θα παίζουμε τζάμπα σε ομάδες Β’ Εθνικής και θα μας συντηρούν οι γονείς μας, ή θα παίζουμε Γ' Εθνική και θα μας κάνουν μπαλάκι. Εγώ λοιπόν αποφάσισα να σταματήσω μέχρι το καλοκαίρι, με μισή σεζόν και επτά επίσημα γκολ. Θα προπονούμαι μόνος μου και θα ξανά ασχοληθώ με το άθλημα μόνο εάν κάποια ομάδα με καλύπτει πλήρως, εάν όχι ευχαριστώ όλους τους συναδέρφους – προπονητές φίλους που συνεργάστηκα μέχρι τώρα”.

Ο Ηλιόπουλος ήρθε στον Αιολικό αρχές Ιανουαρίου και στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε σε δύο ματς πρωταθλήματος, σκοράροντας δύο γκολ στη Ζάκυνθο με τον Λεβάντε, αλλά και σε ένα ματς κυπέλλου με τον Διαγόρα, πετυχαίνοντας ένα ακόμα γκολ. Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός της "έκρηξής" του με αυτόν τον τρόπο, αφού είναι ευρέως γνωστό ότι κάθε ποδοσφαιριστής που παίρνει μεταγραφή, εισπράττει άμεσα προκαταβολή από το νέο του σύλλογο, που ισοδυναμεί συνήθως με το πρώτο του "μηνιάτικο". Σε κάθε περίπτωση, αν η συγκεκριμένη εξέλιξη αφορά κάποια άλλη καθυστέρηση στην πληρωμή του ποδοσφαιριστή από πλευράς διοίκησης, είναι κάτι που μπορεί να διευκρινιστεί μόνο από τους ίδιους.

Σημασία έχει ότι ο παίκτης αποχώρησε το πρωί από τη Μυτιλήνη και αναμένεται η επίσημη αντίδραση από πλευράς Αιολικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey