Φεύγει Αυστραλία ο Γάλας!

01/02/2016 - 14:31

Μια ακόμα αποχώρηση στον Αιολικό, με τον Νίκο Γάλα να παίρνει τη δύσκολη απόφαση να μεταναστεύσει στην Αυστραλία, αφήνοντας πίσω του τη Λέσβο και ανοίγοντας «φτερά» για το επόμενο μεγάλο βήμα της ζωής του.

Ο Νίκος αναχωρεί για την Αυστραλία την Τετάρτη και την Κυριακή αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και τους προπονητές του. Ο ίδιος ήθελε να παίξει και στην αναμέτρηση με τη Σπάρτη, η οποία όμως αναβλήθηκε και έτσι ο πρόσφατος αγώνας με τη Χαλκίδα ήταν ο τελευταίος του με τη φανέλα του Αιολικού, την οποία φόρεσε τις δύο τελευταίες σεζόν, στο δεύτερο πέρασμά του από την ομάδα της Μυτιλήνης, μετά από τη διετία 2006-08.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν γνωστή πάντως στον Αιολικό εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τη διοίκηση να έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του Μυτιληνιού ποδοσφαιριστή, που θα γίνει "καγκουρώ" για τους επόμενους τουλάχιστον έξι μήνες, αναζητώντας στην Αυστραλία μια καλύτερη τύχη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γάλας έχει καταγωγή από την Ωκεανία και μάλιστα αρκετοί συγγενείς του βρίσκονται στην Αυστραλία τα τελευταία χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey