Γάλας: "Σας ευχαριστώ από καρδιάς..."

02/02/2016 - 12:29

Ο Νίκος Γάλας πήρε τη μεγάλη απόφαση και αναχωρεί σε λίγη ώρα για την Αυστραλία, όπου θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Από το αεροδρόμιο και συγκινησιακά φορτισμένος, μίλησε στο "SL", ευχαριστώντας τον Αιολικό και ευχόμενος στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσει την άνοδο, που τόσο πολύ λαχταρά.

"Έφτασε η ώρα να πω αντίο. Ήταν μια απόφαση συνειδητή. Ελπίζω στην Αυστραλία να κάνω μια καινούρια αρχή και να πάνε όλα καλά.", τόνισε αρχικά ο Γάλας για να αναφερθεί στη συνέχεια στην πρώην πλέον ομάδα του, τον Αιολικό.

"Με την ευκαιρία που δίνεται μέσα από το SportLesvos.gr θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά του όλους εκείνους, με τους οποίους συνεργάστηκα στον Αιολικό αυτά τα χρόνια. Τον κύριο Τρύφωνα και τον κύριο Γριπιώτη, που πίστεψαν στις δυνατότητές μου, όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και οποιονδήποτε άλλον που βρίσκεται κοντά στην ομάδα από κάθε πόστο, τους γενικούς αρχηγούς, οπωσδήποτε τους προπονητές μου που με βοηθούσαν καθημερινά με τις συμβουλές τους, γενικώς όλο το τεχνικό τιμ από τους γυμναστές έως τους φροντιστές και φυσικά, τους συμπαίκτες και φίλους μου μέσα κι έξω από το γήπεδο. Σε αυτούς, θέλω να πω ότι έχουν φέτος μια μεγάλη ευκαιρία. Να πετύχουν το στόχο μας και να ανεβάσουν τον Αιολικό στη Football League. Θα είναι το καλύτερο δώρο στους πιστούς φιλάθλους αυτής της ομάδας, που τόσο λαχταράν αυτή την άνοδο.

Θέλω να πω δυο λόγια για αυτούς τους φιλάθλους. Να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη και για την παρουσία τους σε κάθε γήπεδο, είτε στη Μυτιλήνη, είτε στην Καλλονή, είτε όσο μακριά και αν αγωνίζεται η αγαπημένη τους ομάδα. Να τους ευχηθώ τα καλύτερα και να είναι ο Αιολικός που θα χαμογελάσει φαρδιά πλατιά στο τέλος της σεζόν. Και τότε, να είναι σίγουροι, πως εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, την ίδια χαρά θα μοιραστώ μαζί τους κι εγώ από τη μακρινή Αυστραλία. Εις το επανιδείν."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey