Ανακοινώνει μεταγραφή από ώρα σε ώρα!

08/02/2016 - 12:22

Την ώρα που οι αντίπαλοι του στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής ενισχύονται με ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές, ο Αιολικός προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες του σημερινού φύλλου της «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ» σε νέα μεταγραφή, η οποία θα έχει ανακοινωθεί ως το μεσημέρι και επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου.

Στον Αιολικό υπήρχε διάθεση για ενίσχυση, με τους ανθρώπους της ομάδας να ψάχνουν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να αγωνιστεί στις πτέρυγες, ως μεσοεπιθετικός. Ο εκλεκτός των «κυανόλευκων» μάλιστα, αναμένεται σήμερα το μεσημέρι στη Μυτιλήνη, ώστε να δώσει και επίσημα τα χέρια με τη διοίκηση του Αιολικού, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία.

Από το ρεπορτάζ της «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ» προκύπτει ότι ο υποψήφιος στόχος του Αιολικού είναι σε εξαιρετική ηλικία, έχει εμπειρία ακόμα και από τη Super League, ενώ φέτος αγωνιζόταν στη Football League, μένοντας ελεύθερος πριν λίγες εβδομάδες. Σεβόμενοι την επιθυμία τόσο της διοίκησης, όσο και του ίδιου του παίκτη, οι λεπτομέρειες της μεταγραφής θα ανακοινωθούν επίσημα μετά τις υπογραφές, στα γραφεία του συλλόγου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey