Τσιλιγκίρης για την υπέρβαση!

08/02/2016 - 13:43

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αιολικός, που μετά από δύσκολες διαπραγματεύσεις κατέληξε σε συμφωνία με τον Ηλία Τσιλιγκίρη, που στο πρόσφατο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Super League με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο παίκτης είχε προτάσεις από ομάδες ανώτερων κατηγοριών, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζέρ του Κίμων Κοκορόγιαννης, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον ισχυρό χρηματοδότη του συλλόγου, Παναγιώτη Τρύφωνα, στην Αθήνα, αποφάσισαν να τις απορρίψουν, αποδεχόμενοι την πρόταση, αλλά και την προοπτική του Αιολικού.

Πρόκειται για μεσοεπιθετικό, που αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες, διαθέτοντας εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και βρίσκεται σε ιδανική ηλικία. Είναι μόλις 28 ετών, αλλά προέρχεται από έναν επίπονο Α' Γύρο στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος αποχώρησε από τη Football League λόγω οικονομικών προβλημάτων. Πέρυσι ο Τσιλιγκίρης έπαιξε στον Ηρακλή, από το Γενάρη κι έπειτα με 12 συμμετοχές και 1 γκολ, κατακτώντας την άνοδο από τη Football League στη Super League, μαζί με την ΑΕΚ! Ένα χρόνο πριν βρέθηκε στην ιστορική Λάρισα, όπου συνεργάστηκε με τον πρώην προπονητή του Αιολικού, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, μετρώντας ωστόσο 8 συμμετοχές, ενλω την προηγούμενη τριετία (2011-14) φορούσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης (78 ματς, 7 γκολ), με τον οποίο κέρδισε ακόμα μία άνοδο, αγωνιζόμενος και στη Super League. Προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Θρασύβουλος, στον Α' Γύρο της περιόδου 2010-11 (8 ματς, 2 γκολ) και παλαιότερα ο Ελπιδοφόρος (2009-10, 18 ματς - 10 γκολ) και ο Πανερυθραϊκός (2007-09, 59 ματς - 28 γκολ).

Ο Τσιλιγκίρης έφτασε πριν λίγα λεπτά στο αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" της Μυτιλήνης, όπου τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του Αιολικού κι από εκεί βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου για να υπογράψει. Μάλιστα σε λίγη ώρα θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey