Τσιλιγκίρης: "Στον Αιολικό για την άνοδο!"

08/02/2016 - 15:14 Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2016 - 15:29

Ο Ηλίας Τσιλιγκίρης αποτελεί και επίσημα παίκτη του Αιολικού, δίνοντας πριν λίγη ώρα τα χέρια με τον Πρόεδρο του συλλόγου Σταύρου Γριπιώτη, στα γραφεία της ομάδας της Μυτιλήνης.

Μπορεί ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός να βρέθηκε κατευθείαν από το αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" στα γραφεία και ακολούθως στο προπονητικό κέντρο Αγίας Μαρίνας, όπου έχει αυτή την ώρα την πρώτη του γνωριμία με τον Γιάννη Ταουσιάνη και τους νέους του συμπαίκτες, ωστόσο σε δηλώσεις του στο "SL" δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του.

"Μετά τη λύση του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό, υπήρξαν προτάσεις από ομάδες τόσο της Football League όσο και της Super League, όμως επέλεξα να αγωνιστώ στον Αιολικό! Ήταν τέτοια η προσέγγιση του κ. Παναγιώτη Τρύφωνα στις συζητήσεις μας, που σε καμία στιγμή δεν αμφέβαλλα ότι επιλέγω το πιο σωστό. Ήρθα στη Μυτιλήνη για την προοπτική του Αιολικού και θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για την άνοδο, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και μαζί με τους συμπαίκτες και προπονητές μου να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, που περιμένουν χρόνια αυτή τη στιγμή!", δήλωσε ο Ηλίας Τσιλιγκίρης, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων και των φιλοδοξιών του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού είναι... μαθημένο σε ανόδους. Μπορεί τη σεζόν που αγωνίστηκε στον Ελπιδοφόρο (2009-10) η ομάδα της Κηφισιάς να τερμάτισε στη 2η θέση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, αλλά μετά το σύντομο πέρασμά του για έξι μήνες στο Θρασύβουλο, έζησε τα πάντα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πρωτάθλημα και άνοδο από τη Γ' Εθνική στη Football League αρχικά (2011-12) και εν συνεχεία νέο τίτλο με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" και άνοδο αυτή τη φορά στη Super League (2012-13), ενώ πέρυσι επανέλαβε το κατόρθωμά του, κατακτώντας με τον Ηρακλή πρωτάθλημα και άνοδο από το 2ο Όμιλο της Football League στη μεγάλη κατηγορία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey