Μπλόκο Σπάρτης στους φιλάθλους του Αιολικού!

12/02/2016 - 14:32 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2016 - 15:15

Με μια επιστολή της προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που κοινοποιείται στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης και στον Αιολικό, η διοίκηση της Σπάρτης ενημερώνει πως δεν προτίθεται να δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους της ομάδας της Μυτιλήνης, που ετοιμάζονται να μετακινηθούν οργανωμένα από το νησί αλλά και από την Αθήνα για το ντέρμπι του 3ου Ομίλου!

Η εξέλιξη αυτή έβαλε... φωτιά στο σπουδαίο ματς, δύο 24ωρα πριν την πραγματοποίησή του, αφού στις τάξεις των φίλων του Αιολικού επικρατεί αναβρασμός. Μάλιστα, αρκετοί αναχωρούν σήμερα το βράδυ με το πλοίο από τη Μυτιλήνη, έχοντας κανονίσει ήδη το ταξίδι τους, που πέρασε από... χίλια κύματα μετά τις δύο αναβολές της ΕΠΟ, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Στο έγγραφό της η διοίκηση της Σπάρτης τονίζει πως σύμφωνα με τον κανονισμό δεν έχει υποχρέωση να δεχθεί φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, επισημαίνοντας πως είναι οριστική η απόφαση να μη διατεθούν εισιτήρια, με επιχείρημα την πληρότητα του γηπέδου. Μάλιστα, όπως τονίζεται, το να καθίσουν οι φίλοι του Αιολικού στην ίδια κερκίδα με τους οπαδούς των γηπεδούχων μεταφράζεται σε μεγάλη οικονομική ζημιά για το σύλλογο της Λακωνίας, αφού η Αστυνομία ζητά το 1/4 της εξέδρας να παραμείνει κενό, μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, για λόγους ασφαλείας.

Διαβάστε το έγγραφο της Σπάρτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey