"Να διασφαλιστεί η ομαλή παραμονή των φιλάθλων μας"

12/02/2016 - 15:17

Η διοίκηση του Αιολικού δεν έμεινε άπραγη και με δική της απαντητική επιστολή, που κοινοποιείται προς την ομάδα της Σπάρτης, την ΕΠΟ, αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ζητά να βρεθεί λύση, μη φέροντας την παραμικρή ευθύνη αν συμβεί το παραμικρό!

Στον Αιολικό υποδέχθηκαν με έκπληξη την επιστολή των ομολόγων τους στη Σπάρτη, τονίζοντας πως σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 30-40 φίλαθλοι από Μυτιλήνη και Αθήνα έχουν προγραμματίσει να παρακολουθήσουν το ντέρμπι, χωρίς ωστόσο να μπορεί η διοίκηση των "κυανόλευκων" να ελέγξει τη μετακίνησή τους. Μάλιστα, επισημαίνουν πως οφείλουν από κοινού η Αστυνομία και ο σύλλογος της Σπάρτης να βρουν ένα χώρο ώστε να τοποθετηθούν μαζικά οι φίλοι του Αιολικού στις κερκίδες, αποτρέποντας έτσι το ενδεχόμενο να εισέλθουν μεμονωμένα!

Στον επίλογο της απαντητικής της επιστολής, η διοίκηση του Αιολικού απεύχεται πιθανά έκτροπα, εάν δεν διασφαλιστεί η ομαλή παραμονή των φιλάθλων της ομάδας της Μυτιλήνης στο γήπεδο, επισημαίνοντας πως δεν θα φέρει την παραμικρή ευθύνη.  

Διαβάστε την επιστολή της διοίκησης του Αιολικού

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey