Μίλησε με Γράφα, Μίχο και Τσίρκοβιτς!

16/02/2016 - 15:25 Τελευταία τροποποίηση στις 16/02/2016 - 15:28

Η λύση της συνεργασίας του Αιολικού με τον Γιάννη Ταουσιάνη έχει δημιουργήσει ξανά έντονη ονοματολογία γύρω από τον αντικαταστάτη του Ηρακλειώτη τεχνικού στον πάγκο της ομάδας της Μυτιλήνης.

Από το ρεπορτάζ του "SL" προκύπτει ότι η διοίκηση του συλλόγου είναι σε συνεχείς επαφές και διαπραγματεύσεις με έμπειρους τεχνικούς εκτός νησιού, θέλοντας η όποια συμφωνία να κλείσει άμεσα. Μάλιστα όπως αναφέρεται, η ομάδα θα αγωνιστεί με νέο προπονητή στο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Αιολικό έγινε κρούση στο Θωμά Γράφα, πρώην προπονητή των Χανίων, της Λάρισας, του Ηρακλή Ψαχνών, του Αιγάλεω, αλλά και της Κηφισιάς. Η περίπτωσή του είχε προβάδισμα έναντι άλλων μέχρι το πρωί, αλλά τις τελευταίες ώρες παρατηρούνται δυσκολίες ως προς την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Από κει και πέρα, επικοινωνία υπήρξε και με έναν παλιό γνώριμο του Αιολικού, τον Πέτρο Μίχο, ο οποίος είχε διατελέσει προπονητής της ομάδας τη σεζόν 2004-05. Τέλος, ενώ στο τραπέζι έπαιξε και το όνομα του Μίκι Τσίρκοβιτς, μια επέμβαση που έκανε ο Σέρβος τεχνικός αυτές τις ημέρες, δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στη Λέσβο πριν το σαββατοκύριακο, ελαχιστοποιώντας έτσι τις πιθανότητες να είναι εκείνος ο αντικαταστάτης του Ταουσιάνη στον πάγκο.

Φυσικά, δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια και κάποιο άλλο όνομα - έκπληξη για την τεχνική ηγεσία του Αιολικού, οι άνθρωποι του οποίου βρίσκονται από το πρωί πάνω από ένα τηλέφωνο για να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό, τη συμφωνία με τον νέο προπονητή. Πάντως, δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή με Στασινόπουλο, Μαυρομάτη ή Γκόφα, ονόματα προπονητών που γράφονται από το πρωί δεξιά κι αριστερά, αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα των επαφών που έχει κάνει ως τώρα η διοίκηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey