"Πρώτη" με Μίχο στην Αγία Μαρίνα! [pics]

17/02/2016 - 17:03 Τελευταία τροποποίηση στις 17/02/2016 - 17:25

Την πρώτη του προπόνηση στον Αιολικό πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα ο νέος τεχνικός των "κυανόλευκων" Πέτρος Μίχος, πηγαίνοντας απ' ευθείας από το αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Αγία Μαρίνα. 

Η διοίκηση του Αιολικού ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Μίχου σε ένα λιτό κείμενο 22 λέξεων, καλωσορίζοντας τον έμπειρο τεχνικό στην επιστροφή του στην οικογένεια του Αιολικού. Ο 57χρονος προπονητής διετέλεσε άλλωστε τεχνικός των Μυτιληνιών και την αγωνιστική περίοδο 2004-05, όταν ο Αιολικός έκανε τη δική του επιστροφή στην επαγγελματική τότε Γ' Εθνική.

Ο Μίχος θα έχει ως άμεση συνεργάτη του στο τεχνικό τιμ τον Θεαγένη Διονυσάτο, γυμναστής παραμένει ο Κωνσταντίνος Γιαννή, κόουτς τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Πολυζώνης και φυσιοθεραπευτής ο Ανδρέας Γαλάτης.

Η επίσημη ανακοίνωση: "Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Πέτρου Μίχου, καλωσορίζει στην επιστροφή του στην οικογένεια του Αιολικού και εύχεται ευοίωνη συνεργασία."

Όπως έγινε γνωστό, ο Πέτρος Μίχος θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου από τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη αργότερα το απόγευμα, στα γραφεία του συλλόγου.

Το "SL" βρέθηκε στην Αγία Μαρίνα και έχει το φωτορεπορτάζ

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey