Παραιτήθηκε ο Ανδριώτης από τη διοίκηση!

19/02/2016 - 11:39

Στον Αιολικό μπορεί η λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Ταουσιάνη και η έλευση του Πέτρου Μίχου μετά την ήττα από τη Σπάρτη στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής να προκάλεσε ένα μικρό "ελεγχόμενο σοκ" εντός των αποδυτηρίων, ωστόσο φαίνεται πως τα προβλήματα είναι περισσότερα και άπτονται ακόμα και του διοικητικού συμβουλίου.

Με μια λιτή του δήλωση προς τον Τύπο, ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής του συλλόγου, Παναγιώτης Ανδριώτης, ανακοίνωσε την παραίτησή του από το ΔΣ τονίζοντας πως αυτό συλλογικά απέτυχε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να έχει διαφωνήσει με αρκετούς από τους χειρισμούς του Προέδρου Σταύρου Γριπιώτη το τελευταίο διάστημα, παρά το ότι στο κείμενο της ανακοίνωσής του δεν επεξηγεί πλήρως το σκεπτικό του.

Σε κάθε περίπτωση, η αποχώρησή του από το διοικητικό σχήμα αποτελεί ένα ακόμα ενδοοικογενειακό "ρήγμα", που έρχεται να προστεθεί στην κακή αγωνιστική συγκυρία και φανερώνει κάποιες επιπρόσθετες αδυναμίες στη διαχείριση τέτοιων κρίσεων.

Αναλυτικά, η δήλωση παραίτησης του Παναγιώτη Ανδριώτη: "Μετά από ώριμη σκέψη και εκτιμώντας ότι η ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει έλθει η ομάδα του Αιολικού ανήκει στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συλλογικά απέτυχε, και αναλαμβάνοντας στο μέτρο που μου αναλογεί αυτή την ευθύνη, δηλώνω ότι παραιτούμαι από το Δ.Σ. του Αιολικού, στον οποίο εύχομαι καλή και δημιουργική συνέχεια."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey