Πρέπει και να σε θέλει...

20/03/2016 - 17:51 Τελευταία τροποποίηση στις 20/03/2016 - 22:50

Ο Αιολικός μόχθησε στο Λουτράκι όσο ίσως σε κανένα άλλο εκτός έδρας φετινό του παιχνίδι, ωστόσο υποχρεώθηκε σε ήττα με σκορ 3-2, που τον απομακρύνει εκ νέου από την κορυφή της βαθμολογίας στον 3ο Όμιλο και "ψαλιδίζει" τις ελπίδες του για τον τίτλο και την εξασφάλιση του προνομιούχου εισιτηρίου ανόδου προς τη Football League.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι... μαγική εικόνα, βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν οι δύο ομάδες, ενώ υπάρχουν και πολλά παράπονα από πλευράς "κυανόλευκων" για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του Λουτρακίου, ιδιαίτερα στη φάση του τρίτου γκολ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι και με τη λήξη του αγώνα υπήρξε ένταση στη φυσούνα μεταξύ των παικτών, αφού τα πνεύματα ήταν οξυμένα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Αιολικό, όταν στο 22ο λεπτό ο Κέρη εκτέλεσε παράλληλα φάουλ από τα δεξιά, με την μπάλα να φτάνει στον Τσιλιγκίρη που με σουτ πέτυχε το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους πολυάριθμους Μυτιληνιούς, που βρέθηκαν στο απέναντι πέταλο και ενίσχυσαν τους παίκτες του Μίχου! Όμως πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, το Λουτράκι ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Κωβαίου (23'). Ακολούθησε μια ανατροπή του Μανουσάκη, για την οποία ο Αιολικός διαμαρτύρεται ότι υπήρξε παράβαση πέναλτι, με τον διαιτητή Μπακογιάννη να δείχνει κίτρινη κάρτα στον μεσοεπιθετικό του Αιολικού, παρά το ότι υπήρξε επαφή. Με τη συμπλήρωση 33 λεπτών αγώνα έγινε και το 2-1, έπειτα από λάθος υπολογισμό του Κρητικού, που έδωσε τη δυνατότητα στον Παπαναστασίου να σκοράρει ξανά για τους γηπεδούχους. Ο Αιολικός προσπάθησε να... περισώσει την κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο και έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κέρδισε πέναλτι, σε χέρι του Σιώκου, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Σίμωσης, με τον τερματοφύλακα Διαμαντή να αποκρούει!

Στην επανάληψη, ο Αιολικός μπήκε δυνατά για να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση, αλλά στο 56' σε μια περίεργη φάση έγινε το 3-1, έπειτα από κόρνερ υπέρ (!) του Αιολικού! Η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς και ο Μίχος, που διεκδίκησε στον αέρα, δέχθηκε χτύπημα και βρέθηκε στο χορτάρι να σφαδάζει, ωστόσο οι παίκτες του Λουτρακίου αγνόησαν το fair play, με αποτέλεσμα ο Ν. Παπουτσής να συνεχίσει ενώ οι αμυντικοί του Αιολικού είχαν ουσιαστικά... σταματήσει, βγαίνοντας τετ α τετ με τον Πουρή, πλασάροντας σωστά για το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των "κυανόλευκων".

Στη συνέχεια ο Αιολικός εγκαταστάθηκε μόνιμα στην περιοχή του Λουτρακίου, όμως η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στα δίχτυα. Ο Λαλάς, με την είσοδό του στο ματς, έχασε μοναδική ευκαιρία για να μειώσει το σκορ, ενώ αντίστοιχη τύχη είχε και "ψαλιδάκι" του Τσιλιγκίρη. Ο Πέτρος Μίχος ρίσκαρε, περνώντας και τον Αθανασόπουλο στην επίθεση, όμως οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν και το γκολ δεν ερχόταν. Σίμωσης, Κέρη και Αθανασόπουλος δεν κατόρθωσαν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα για τον Αιολικό, ώσπου στο 74ο λεπτό η ομάδα της Μυτιλήνης κέρδισε νέο πέναλτι. Ο Κέρη δεν αστόχησε και το 3-2 έδωσε νέο ενδιαφέρον στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Η πίεση του Αιολικού αυξήθηκε, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του και στις καθυστερήσεις ο Σίμωσης είδε την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι, στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. 

Το σφύριγμα της λήξης σκόρπισε απογοήτευση στους ανθρώπους του Αιολικού, που σε τέταρτο σερί ματς με αντίπαλο το Λουτράκι αδυνατεί να κερδίσει. Πέρυσι αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στην Καλλονή και ηττήθηκε ξανά με ανατροπή 2-1, ενώ φέτος ήρθε ξανά ισόπαλος με 2-2 στο αλησμόνητο ματς του Σπυριάδη από τη Χίο και σήμερα έχασε 3-2 σε ένα ματς, που θα μπορούσε να εξελιχθεί αλλιώς αν ο Αιολικός ήταν πιο συγκεντρωμένος μετά το 0-1 ή αν κατάφερνε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του στο δεύτερο ημίχρονο.

Συνθέσεις:

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Μεσολόγγης): Διαμαντής, Νικολάου, Χουστουλάκης, Σιώκος, Παναγόπουλος, Τσώκος, Παπουτσής Ν. (63' Παπουτσής Β.), Μάγγος, Κωβαίος, Σελμανάι, Παπαναστασίου, (70' Νότης).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μίχος): Πουρής, Καλαγκάνης, Κρητικός (53' Λαλάς), Μπακάλης, Κριπιντίρης, Μίχος, Βαγγελή (65' Αθανασόπουλος), Μανουσάκης, Κέρη, Τσιλιγκίρης (85' Παπαδόπουλος), Σίμωσης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey