Έντονα παράπονα από τη διαιτησία!

23/03/2016 - 21:45 Τελευταία τροποποίηση στις 23/03/2016 - 23:16

Ο Αιολικός άφησε δύο ακόμα πολύτιμους βαθμούς, αυτή τη φορά στο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας, έχοντας όμως και πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γρίμμα και τις υποδείξεις του α' βοηθού Τάμαλη, του Συνδέσμου Αθηνών.

Η ομάδα της Μυτιλήνης διαμαρτύρεται για χέρι στο κοντρόλ του Πολυχρόνη, στην ισοφάριση του 1-1, καθώς επίσης για το ακυρωθέν γκολ του Παύλου Βαγγελή στο 85ο λεπτό, όταν υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ ενώ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, καθώς επίσης και για τη φάση του 87ου λεπτού, όταν ο Αθανασόπουλος σούταρε προς την εστία και ο αμυντικός του ΠΑΟ Βάρδας έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή, θεωρώντας πως είχε περάσει ολόκληρη και έπρεπε να μετρήσει το γκολ.

Η διαιτητική τριάδα πάντως αποχώρησε από το Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής συνοδεία περιπολικού και μάλιστα, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει την ανησυχία τους για το αν ήταν συγκεντρωμένοι φίλαθλοι του Αιολικού έξω από το γήπεδο, ο Πρόεδρος των "κυανόλευκων" Σταύρος Γρυπιώτης προσφέρθηκε να μπει μαζί τους στο αυτοκίνητο, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν θεωρήθηκε απαραίτητο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey