Λαβωμένος κόντρα στον Παναργειακό

25/03/2016 - 20:00 Τελευταία τροποποίηση στις 25/03/2016 - 20:14

Η ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας έβαλε... φρένο στα όνειρα του Αιολικού για την άνοδο, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις όποιες ελπίδες της ομάδας της Μυτιλήνης. Ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι συνεχείς και έτσι οι "κυανόλευκοι" είναι αναγκασμένοι να "συμφιλιωθούν" με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε μετ' εμποδίων, λόγω καταρρακτώδους βροχής στο προπονητικό κέντρο της Αγίας Μαρίνας, ενώ ο Πέτρος Μίχος "πονοκεφαλιάζει" για τις απουσίες που έχουν προκύψει μεσοεπιθετικά. Ο Γιάννης Σίμωσης, που αποχώρησε τραυματίας στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου του εξ΄αναβολής αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟ Βάρδας, δεν προπονήθηκε αφού αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του κόντρα στον Παναργειακό είναι αμφίβολη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Λόρι Κέρη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα, ενώ και ο Δήμος Μανουσάκης ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό. Σταθερά εκτός βρίσκεται και ο Απόστολος Παπαζούδης, που δοκίμασε να επανέλθει στο ματς με τον Βύζαντα, αλλά έπαθε υποτροπή.

Τουλάχιστον επιστρέφει ο Τόλης Λαλάς, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στους "λύκους" του Άργους.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey