Ανακάλυψε... σφαγή ο Παναργειακός!

27/03/2016 - 21:38

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η διοίκηση του Παναργειακού, που τα βάζει με τη διαιτησία προκειμένου να δικαιολογήσει τη βαριά ήττα από τον Αιολικό στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής με 4-2.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Άργους κάνει λόγο για πολλά παράπονα από τις υποδείξεις και τα σφυρίγματα των Αντιπαριώτη, Χόϊκα και Νιδριώτη. 

Αναλυτικά: "Για πρώτη φορά φέτος, είμαστε υποχρεωμένοι να τοποθετηθούμε για την διαιτησία-παρότι κι άλλες φορές είχαμε παράπονα αλλά θεωρούσαμε τα όποια λάθη ανθρώπινα. Τα παράπονα είναι πολλά σήμερα κατά των κ.κ.Αντιπαριώτη, Χόϊκα και Νιδριώτη.

Πιο συγκεκριμένα, στεκόμαστε στα εξής σημεία:
Στο 55’ κι ενώ το σκορ ήταν 2-1, δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι πάνω στον Νικλητσιώτη.
Στο 76’ όταν δόθηκε η δεύτερη κίτρινη στον Ηρακλή, είχε προηγηθεί φάουλ του Ρότα, ο διαιτητής άφησε την φάση και δεν τιμώρησε το πρώτο φάουλ αλλά το δεύτερο.
Στη συνέχεια, κι ενώ το σκορ ήταν 2-2, ο Νικλητσιώτης στη περιοχή διεκδίκησε μια κεφαλιά και ο επόπτης σταμάτησε τη φάση υποδεικνύοντας οφσάιντ!

Τέλος, είναι χαρακτηριστική η ευκολία με την οποία ο κ.Αντιπαριώτης έδειξε την δεύτερη κίτρινη στο Λιόση στο 85’ για ένα απλό φάουλ στη σέντρα και στην πλάγια γραμμή. Μας υποχρέωσε έτσι να αγωνιστούμε για τα υπόλοιπα περίπου 10 λεπτά με δυο παίκτες λιγότερους, με προδιαγεγραμμένη την εξέλιξη…

Κατά τα άλλα, η προσπάθειά μας συνεχίζεται..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey