Τι συμβαίνει με τον «Νίλσεν»;

28/03/2016 - 14:08 Τελευταία τροποποίηση στις 28/03/2016 - 14:25

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως ο Θεαγένης Διονυσάτος δεν βρισκόταν στον πάγκο, πλάι στον Πέτρο Μίχο, στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον Παναργειακό.

Πολλοί ήταν εκείνοι που… ξαφνιάστηκαν, βλέποντάς τον στην εξέδρα να κάθεται ανάμεσα στους φιλάθλους! Και δεν είχαν άδικο, αφού ως και την Τετάρτη ο «Νίλσεν» ήταν στις… επάλξεις. Τι έχει μεσολαβήσει; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ», υπήρξε κάποια ένταση ανάμεσα στον Θεαγένη Διονυσάτο και τον Λόρι Κέρη, με αποτέλεσμα ο άμεσος συνεργάτης του Μίχου να παραιτηθεί, μην μπορώντας να ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές από ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν αυτή τη φανέλα, την οποία φόρεσε και ο ίδιος για μια 20ετία!

Το περιστατικό συνέβη μετά τη λήξη του εξ' αναβολής αγώνα Αιολικός-ΠΑΟ Βάρδας και σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων πήγε να δώσει το χέρι στον Κέρη, εκείνος αντέδρασε επιεικώς... άκομψα! Ο "Νίλσεν" που βρισκόταν δίπλα, τα έβαλε με τον ποδοσφαιριστή του Αιολικού, ζητώντας του το λόγο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Κάτι που όφειλε να το πράξει η διοίκηση, που και στο πρόσφατο παρελθόν έχει "χαϊδέψει" τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πρωταγωνίστησε και σε επεισόδιο πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σπάρτη.

Ωστόσο, από πλευράς διοίκησης δεν έγινε το παραμικρό τις ημέρες που ακολούθησαν, αν και υπήρξε έκτακτο συμβούλιο την Πέμπτη. Ο Διονυσάτος παραιτήθηκε και τα πάντα πιθανότατα να ξεκαθαρίσουν στο αποψινό συμβούλιο. Σε κάθε περίπτωση, είναι αδιανόητο να αποχωρήσει ο "Νίλσεν" και μάλιστα για ένα τέτοιο λόγο από το τεχνικό επιτελείο. Πάντως, ένα… θεματάκι το έχει ο Λόρι το τελευταίο διάστημα και είναι κρίμα, γιατί πρόκειται για ποδοσφαιριστή που… μιλάει στην μπάλα, αδικώντας τον εαυτό του με τέτοιες συμπεριφορές!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey