Δίνει... τόπο στην οργή ο "Νίλσεν"!

29/03/2016 - 13:37

Το γεγονός πως ο Θεαγένης Διονυσάτος βρισκόταν στην εξέδρα στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναργειακό προκάλεσε αίσθηση στις τάξεις των φιλάθλων, ωστόσο μετά από την παρότρυνση των διοικούντων ο άμεσος συνεργάτης του Πέτρου Μίχου θα δώσει τελικά... τόπο στην οργή!

Χθες βράδυ, ο "Νίλσεν" βρέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και είχε συνομιλία με τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Άπαντες συμφώνησαν πως ο Διονυσάτος αποτελεί πολύτιμη μονάδα στο τεχνικό τιμ των "κυανόλευκων" και θα έπρεπε να επιστρέψει στο πόστο του. Αυτό άλλωστε θα ήταν και το καλύτερο για την ίδια την ομάδα, που μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο στο εξ' αναβολής ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας μπορεί να βρέθηκε εκτός διεκδίκησης της ανόδου στη Football League, αλλά οφείλει στην ιστορία της να παραμείνει ενωμένη ως το τέλος, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον πίνακα.

O Διονυσάτος πείστηκε να βάλει στην άκρη τη δυσαρέσκειά του κι έπειτα από πολλή σκέψη αποφάσισε τελικά να επιστρέψει στο πλευρό του Πέτρου Μίχου, από τη στιγμή που αυτή δεν έγινε δεκτή από τους διοικούντες. Το φραστικό επεισόδιο με τον Λόρι Κέρη ανήκει πια στο παρελθόν, ενώ για το καλό της ομάδας -έπειτα από προσωπική παρέμβαση του Σταύρου Γριπιώτη- λύθηκε και ένα οικογενειακό ζήτημα που είχε προκύψει εν μέσω των συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων του Αιολικού.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey