Νύχτωσε νύχτα!

03/04/2016 - 16:03 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2016 - 17:05

Ο Αιολικός υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Ένωση Ερμιονίδας με 1-0 εκτός έδρας και βλέπει ακόμα και τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα να ξεμακραίνει πλέον, αφού την ίδια ώρα ο Παναργειακός κέρδιζε τον Κανάρη Νενήτων και αποκτούσε αέρα ξανά πέντε πόντων!

Η ομάδα της Μυτιλήνης επιβεβαίωσε τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της τον τελευταίο μήνα και μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί των "λύκων" του Άργους, εμφάνισε ξανά τις γνωστές της αδυναμίες, με αποτέλεσμα να φύγει με άδεια χέρια από την Αργολίδα. Σε ένα ματς μάλιστα, που δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι απειλήθηκε ελάχιστα, κυρίως από δικές της αδράνειες, χωρίς όμως να κατορθώσει να μετουσιώσει τις δικές της ευκαιρίες σε κάποιο γκολ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν όλες κι όλες τρεις φορές στην περιοχή του Πουρή, αλλά "έκλεψαν" τη νίκη στις καθυστερήσεις, παίρνοντας έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μια λάθος απόκρουση των αμυντικών του Αιολικού, που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε αυτογκόλ και μια φάση στην πλάτη της άμυνας με δράστη τον Μυτιληνιό Άκη Μιχαλάκη, που πλάσαρε άουτ ήταν οι καλύτερες στιγμές της Ένωσης Ερμιονίδας. Την ίδια ώρα ο Αιολικός ήταν καλύτερος και έφτανε με μεγαλύτερη ευκολία προς την αντίπαλη περιοχή, αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια.

Μια δύσκολη κεφαλιά του Μανουσάκη, που πέρασε ελάχιστα άουτ και ένα σου του Σίμωση που έφυγε δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα Μουράτη ήταν οι δύο πρώτες καλές στιγμές του Αιολικού, ο οποίος έφτασε κοντά στο γκολ σε τρεις ακόμα περιπτώσεις. Αρχικά μετά από λάθος απομάκρυνση του τερματοφύλακα, με τον Κέρη να πλασάρει από μακριά και τους αμυντικούς να διώχνουν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, εν συνεχεία σε κεφαλιά του Κέρη, που βρέθηκε αφύλαχτος στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, αλλά δε βρήκε στόχο και τέλος σε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Αθανασόπουλου, το οποίο απέκρουσε δύσκολα με τις άκρες των δαχτύλων του ο Μουράτης.

Το γκολ των γηπεδούχων μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, μετά από δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ, που έφερε την μπάλα στην καρδιά της περιοχής και δυνατό σουτ του Τριανταφύλλου, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή στο ματς, λυτρώνοντας την Ερμιονίδα.

Συνθέσεις

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μαγκαφίνης): Μουράτης, Σκεντεράι, Σαλταπίδας (35’ Παναγιώτου), Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Στάικος, Μαζιώτης, Ανδριόπουλος (77’ Τριμπόνιας), Μιχαλάκης, Μαρίνης (72’ Τριανταφύλλου)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μίχος): Πουρής, Καδής, Καλαγκάνης, Σαλταμάρας, Βαγγελής, Κριπιντήρης, Τσιλιγκίρης (67' Λαλάς), Κρητικός, Σίμωσης (61' Αθανασόπουλος), Κέρη, Μανουσάκης (90' Παπαδόπουλος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey