Ρίχνει αυλαία την Κυριακή στα Λουτρά

13/05/2016 - 16:31

Ο Αιολικός υποδέχεται τον ΑΟ Λεβάντε στο τελευταίο ματς του 3ου Ομίλου στη Γ' Εθνική, ρίχνοντας έτσι και επίσημα την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος, που για τις υπόλοιπες ομάδες έχει ολοκληρωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο αγώνας της ομάδας της Μυτιλήνης είχε αναβληθεί λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που δεν επέτρεπε στην αποστολή των Ζακυνθινών να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς προς τη Λέσβο.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Λουτρών, μετά από αίτημα του Αιολικού προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που έγινε δεκτό. Η σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 15:00, ώστε με τη λήξη του ματς όσοι επιθυμούν να μπορέσουν να βρεθούν και στον "Ταρλά" για το ματς του Αίιγειρου κόντρα στον Πανθηραϊκό.

Ωστόσο, η επιτροπή διαιτησίας δεν έκανε δεκτό το αίτημα των "κυανόλευκων" για τον ορισμό διαιτητών από γειτονικό Σύνδεσμο, μιας και πρόκειται για παιχνίδι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Σε μια εντελώς αψυχολόγητη απόφαση, δείγμα του κατά πόσο σέβονται ή έστω ενδιαφέρονται οι άνθρωποι της ΕΠΟ για τις ίδιες τις ομάδες, θα ταξιδέψει στο νησί τετράδα από την Αθήνα. Συγκεκριμένα θα διευθύνει ο Καλανζής (Αθηνών), με βοηθούς τους Τσαλίκη και Μητρόπουλο, του ίδιου Συνδέσμου. Παρατηρητής θα είναι ο Μαχαίρας από τη Χίο. 

Αγωνιστικά, ο Πέτρος Μίχος αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, αφού έτσι κι αλλιώς πολλοί από εκείνους που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο φετινό πρωτάθλημα, αποχαιρέτησαν μια και καλή το σύλλογο κατά τις διακοπές του Πάσχα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey